70 20 35 66
70 20 35 66
Privatlivspolitik

Boligkrisen vokser

Efterspørgslen på studieboliger stiger år for år, samtidig med at udbuddet ikke er fulgt med. Det fører til massiv mangel på studieboliger – især i de større byer er forholdet mellem efterspørgslen og udbuddet skævvredet. Der skal derfor findes holdbare løsninger, der afhjælper problemet her og nu

Midlertidige studieboliger som investering eller udlejningsprojekt

En mulig løsning er at satse på midlertidige studieboliger, mens udbuddet af de permanente boliger øges. Det kan gøres ved at købe eller leje et projekt til et grundstykke.

Hvis man ønsker at investere, sikrer konceptet fra Mobilhouse et fornuftigt afkast af den investerede kapital henover perioden i op til 10 år, hvor boligerne er opstillede. Dette gør det attraktivt at investere kapital i midlertidige studieboliger.

Mobilhouse kan også tilbyde et projekt på lejebasis, hvor du selv står for administrationen, eller overlader det til Mobilhouse – mulighederne er mange.

– Vi er sikre på, at vi har en af de bedste løsninger på markedet, hvor indeklima, indretning og kvalitet går op i en højere enhed. Derfor håber vi at få flere kommuner, boligselskaber og investorer mv. i tale i efteråret 2017 –  udtaler adm. direktør Benny Møller.

Pilotprojekt godt fra start

I Kalundborg kommune manglede der boliger til de nye ingeniørstuderende, og Mobilhouse indgik en aftale med kommunen om opsætning af 31 boliger centralt i byen.

De første 15 boliger og 1 vaskeri er i dag taget i brug, og det er gået over alt forventning. Anden etape er gået i gang, og de næste 16 boliger skal stå klar til årsskiftet. Samtidig bygger Mobilhouse på nuværende tidspunkt også 30 boliger til Viborg, og flere boliger følger andre steder i landet.

Boligernes indretning

Studieboliger er designet til studerende og deres behov. De er 21,6 m2 og der er skabt boliger, der giver fleksible muligheder indenfor indretning og pladsen er udnyttet optimalt.
Boligerne er med eget køkken og bad og er udført i kvalitetsmaterialer. De kan opstilles i 2-3 etager og kan beklædes med facader, så de passer ind i det miljø, hvor de opstilles.

Se vores studieboliger her