70 20 35 66
70 20 35 66
Privatlivspolitik

Genhusning

Har du brug for et midlertidigt sted at bo?

Måske er du ved at renovere dit hus? Måske er du ved at bygge et nyt? Hvis du leder efter et midlertidigt sted at bo, er du landet det rigtige sted.

Genhusning

Tæt på et rigtigt hjem

Den største beboelsespavillon, vi har, har fire soveværelser, et opholdsrum med køkken og et fornuftigt badeværelse.

Uanset hvilken størrelse og indretning du vælger, er løsningen altid fuldt møbleret.

Se alle vores modeller

Vi har mange forskellige modeller, og der er helt sikkert også noget der passer til dit behov.

Se alle vores løsninger her

Lej et badeværelse

Skal badeværelset renoveres, kan du leje et mobilt badeværelse hos os.

Fra 2.300 kr. ekskl. moms pr. måned
(2.875 kr. inkl. moms)
(+ brandforsikring 121 kr. inkl. moms. – obligatorisk)

Se eksempel

Lej en container

Har du brug for opbevaring, så kan du leje en container hos os.

Fra 600 kr. ekskl. moms pr. måned
(750 kr. inkl. moms)
(+ brandforsikring 50 kr. inkl. moms. – obligatorisk)

Se eksempel

Ofte stillede spørgsmål om genhusning

Vi har samlet en række af de spørgsmål, vi oftest bliver spurgt om. Læs vores svar her.

Hvad koster det at leje et beboelsesmodul eller en beboelsesvogn?

Hvad koster det at leje et beboelsesmodul eller en beboelsesvogn?

Månedsprisen for et modul afhænger af, hvilken type du har brug for. Er det til en hel familie eller blot én person. Ring til os, så hjælper vi dig med at finde en løsning, der passer til dine behov.

Hvad koster det at få en beboelsesvogn eller et modul leveret?

Hvad koster det at få en beboelsesvogn eller et modul leveret?

Leveringsprisen afhænger af, om du skal bruge en letvogn, som kan sættes bag på en alm. bil eller om du skal have et modul, der skal leveres med kranvogn. Derudover, så betyder det også noget, hvor I landet du bor. Ring til os, så finder vi den præcise pris.

Er der hjul på?

Er der hjul på?

På en letvogn (glasfiber) er der hjul - på et modul (træ), er der ikke hjul. Du vil altid kunne se på billederne om der er hjul på eller ej - er du i tvivl, så kontakt os gerne.

Hvor sidder tilslutningerne i modulet?

Hvor sidder tilslutningerne i modulet?

Tilslutningen til el, vand og kloak sidder forskellige steder i de forskellige typer. Ring til os, hvis du har brug for den nøjagtige placering.

Hvem står for tilslutningen af modulet?

Hvem står for tilslutningen af modulet?

Vi kan stå for tilslutningen, men I kan også gøre det. Hvis der skal trækkes el fra huset, skal I dog have en elektriker til det.

Kan modulet stå på min græsplæne?

Kan modulet stå på min græsplæne?

Modulet kan stå på langt de fleste plæner, og vi kan lægge jernplader ud for at afhjælpe nedsynkning og ødelæggelse af terrænet.

Hvor længe skal jeg leje et beboelsesmodul?

Hvor længe skal jeg leje et beboelsesmodul?

Når du lejer et beboelsesmodul, binder du dig for mindst en måned.

Kan beboelsesenheden komme ind ad min indkørsel/ind i min have?

Kan beboelsesenheden komme ind ad min indkørsel/ind i min have?

Om vi kan få beboelsesenhed ind til dig, afhænger af, hvilken type du vælger - om det er en letvogn eller et modul, og hvor stor din indkørsel er. Hvis du har nogle mål på din indkørsel, hjælper vi dig med at se på, om den kan placeres der. Ring til os, så tager vi os en snak.

Download PDF om genhusning

Få hjælp til genhusningen der passer dit behov

Genhusning er noget der kan blive relevant for os alle, både under planlagte og ikke planlagte forhold. Oftest vil genhusning forekomme i situationer hvor behovet for et midlertidigt sted at bo opstår. Årsagen til det opståede behov kan variere, men det forekommer hyppigst i forbindelse med renovering af hus, ved nybyg eller ved uventede skader der gør at de ramte rum, for en periode, ikke kan anvendes.

Fordelen ved genhusning er, at du får et midlertidigt sted, hvor du og familien kan slå jer ned. Det vil fjerne meget af stressen samt det tankemylder, der helt naturligt opstår undervejs, i forbindelse med nye eller uforudsete projekter. Mens i opholder jer i den midlertidige genhusningsløsning, der passer perfekt til jer, kan i samtidig glæde jer over, at i nu befinder jer på stadiet lige inden projekts endelige afslutning. I er derfor et skridt nærmere jeres ønskede slutsituation.

Hvilken form for midlertidig genhusning & bolig findes der?

Den største pavillon til beboelse i vores sortiment, rummer fire soveværelser, køkken, badeværelse og et fornuftigt opholdsrum. Vi tilbyder et væld af andre indretningsmuligheder, men fælles for alle, uanset størrelse og indretning, er at løsningen altid vil være fuldt møbleret – hvilket blot er med til at fjerne endnu en bekymring fra jeres skuldrer.
For at nå frem til den helt rigtige løsning, er det vigtigt at der på forhånd er blevet gjort nogle tanker om, hvilke ønsker den midlertidige løsning skal opfylde for jer. Det indebærer blandt andet tanker om hvor mange personer der skal være en del af genhusningen, samt hvor meget rummelighed der ønskes. Den perfekte løsning for jer skal kunne matche jeres behov på flere parametre, og her spiller budget også en rolle. Ved at have klarlagt disse parametre på forhånd, bliver det lettere for os, at matche jer med den helt rigtige løsning der passer netop jeres behov.

Det er vigtigt med en midlertidig lejebolig i god stand

I forbindelse med en genhusning, vil i opleve at være tættere sammen end hvad i er vandt til. Der er derfor ikke samme mulighed for at trække sig og opnå den form for privatliv man er vandt til, når man er sammen under mere rummelige forhold. Dette er en af grundende til, at vi har et særligt stort fokus på, at de midlertidige boliger vi leverer, altid fremstår i god stand, således oplevelsen bliver så komfortabel som muligt, under de midlertidige forhold.

Løsningen skal fungere som et hjem, og skal derfor kunne opfylde nogle helt basale behov. Vores løsninger fås i mange varianter, og derfor skal vi nok finde noget der opfylder netop jeres ønsker. Vi bestræber os på at levere en god service, så, vi i sammenspil, kan finde den helt rigtige løsning eller køkkenvogn til jeres midlertidige behov.

Vi sørger for gennemsigtighed, således i har et fuldt overblik over forløbet. Dette bidrager med ro, overblik og mulighed for åben kommunikation undervejs i lejeperioden. Vi ønsker vores kunder får en nem og konstruktiv midlertidig løsning, og her er god kommunikation nøglen til et succesfuldt forløb.