70 20 35 66
70 20 35 66
Privatlivspolitik

Midlertidig bolig

Midlertidige boliger til dit behov

Midlertidige boliger

Når behovet for en midlertidig bolig opstår kan det både være planlagt men også uforudsigeligt. Vores genhusningsløsninger er klar til at hjælpe jer gennem den midlertidige periode, så oplevelsen bliver så behagelig som muligt.

Se vores mange midlertidige løsninger under vore genhusningsside lige her.

Midlertidig lejebolig

En midlertidig lejebolig kan kommer i flere forskellige størrelser og med varierende plantegninger. Uanset behovet har vi noget der kan løse dine ønsker.

Midlertidige lejeboliger

Vores midlertidige lejeboliger fås både som moduler og som letvogne. Vores letvogne giver en stor fleksibilitet i og med de er mobile, hvor modulerne giver en følelse af en mere permanent løsning. Vi har et bredt sortiment i både moduler og letvogne, så vi har helt sikkert en løsning der kan dække dine specifikke behov.

Midlertidig bolig regler

Alt efter om jeres midlertidige bolig skal være et modul eller en letvogn, er der en række forskellige regler man skal forholde sig til. Tøv ikke med at give os et kald, så vil vi gøre vores bedste for at guide dig så godt vi kan.

Midlertidig bolig skurvogn

Vi er meget mere end blot en skurvognsproducent. Vi sikrer høj komfort og hjemmelige genhusningsløsninger uanset hvor kort eller lang din midlertidige periode måtte være.