70 20 35 66
70 20 35 66
Privatlivspolitik

Midlertidig bolig

Midlertidige boliger til dit behov

Midlertidige boliger

Når behovet for en midlertidig bolig opstår kan det både være planlagt men også uforudsigeligt. Vores genhusningsløsninger er klar til at hjælpe jer gennem den midlertidige periode, så oplevelsen bliver så behagelig som muligt.

Se vores mange midlertidige løsninger under vore genhusningsside lige her.

Midlertidig lejebolig

En midlertidig lejebolig kan kommer i flere forskellige størrelser og med varierende plantegninger. Uanset behovet har vi noget der kan løse dine ønsker.

Midlertidige lejeboliger

Vores midlertidige lejeboliger fås både som moduler og som letvogne. Vores letvogne giver en stor fleksibilitet i og med de er mobile, hvor modulerne giver en følelse af en mere permanent løsning. Vi har et bredt sortiment i både moduler og letvogne, så vi har helt sikkert en løsning der kan dække dine specifikke behov.

Midlertidig bolig regler

Alt efter om jeres midlertidige bolig skal være et modul eller en letvogn, er der en række forskellige regler man skal forholde sig til. Tøv ikke med at give os et kald, så vil vi gøre vores bedste for at guide dig så godt vi kan.

Midlertidig bolig skurvogn

Vi er meget mere end blot en skurvognsproducent. Vi sikrer høj komfort og hjemmelige genhusningsløsninger uanset hvor kort eller lang din midlertidige periode måtte være.

 

Få komfort og fleksibilitet med en midlertidig bolig

Mange mennesker vil komme ud for en situation, hvor deres primære bolig ikke kan benyttes i kortere eller længere tid. Det kan være i forbindelse med renoveringer eller ved ulykker som brand, oversvømmelse eller storm. I disse tilfælde tilbyder vi attraktive løsninger, så du kan bevare følelsen af at have et hjem bedst muligt i perioden. Behovet for en midlertidig lejebolig kan både være planlagt i forvejen eller opstå spontant. Derfor tilbyder vi stor fleksibilitet i vores løsninger, og vi hjælper dig gerne med at finde en passende løsning, hvis behovet for genhusning er opstået eller planlagt i fremtiden.

Hos Mobilhouse tilbyder vi fleksible, praktiske og funktionelle løsninger til midlertidig indkvartering. Vores ekspertise omfatter at imødekomme dine behov, når det gælder om at finde den rette løsning til leje af en midlertidig bolig. Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du har spørgsmål til vores løsninger på genhusning og andre udfordringer.

Midlertidige boliger tilpasset dit behov

En midlertidig bolig fra Mobilhouse kan tilpasses dine behov. Vores midlertidige boliger kommer i forskellige størrelser med varierende plantegninger. På den måde kan du nemt finde en løsning, der er tilpasset din og din families behov. En midlertidig bolig som en skurvogn giver rig mulighed for at opbygge et midlertidigt hjem, når du ikke har mulighed for at bo i din egen bolig.

Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning på dit behov for midlertidig indkvartering. Vi tilbyder et bredt udvalg af skurvogne til midlertidig beboelse, der er tilpasset behovet hos både enlige og familier. Når du indretter et midlertidigt hjem i en af vores skurvogne, kan du stadig bo i nærheden af din primære bolig. På den måde kan hverdagen fortsætte uforstyrret i genhusningsperioden.

Opdag dine muligheder for en midlertidig lejebolig

Du kan vælge mellem moduler og letvogne. Letvognene er den fleksible løsning, der kan flyttes efter behov, hvor modulerne er den mere permanente løsning. Vi tilbyder et bredt og varieret udvalg af både moduler og letvogne.

Hør mere om midlertidige lejeboliger

Vi har stor viden om de genhusningsløsninger, som indgår i vores brede sortiment. Vores løsninger er udviklet på baggrund af vores erfaring i branchen, hvor vi arbejder tæt sammen med forskellige aktører i udviklingen af vores løsninger. Vi glæder os til at dele vores viden med dig, når du er på udkig efter en midlertidig lejebolig, som kan erstatte dit primære hjem i en periode. Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde løsningen på dit behov.

Vi har styr på midlertidig bolig regler

Der er forskellige regler, man skal forholde sig til, når man flytter i en midlertidig bolig. Der gælder forskellige regler for de forskellige løsninger. Vi har styr på gældende regler for midlertidig indkvartering, og vi hjælper dig gerne, hvis du har brug for at bliver indført i disse regler. Vi sidder klar ved telefonerne, så vi kan besvare dine spørgsmål og sætte dig ind i reglerne på området. Vi glæder os til at høre fra dig.