70 20 35 66
70 20 35 66
Privatlivspolitik

Toilet- og badevogne

Toilet- og badevogne

Toiletvogne i flere størrelser

Mobile badeværelser er oplagte, når du som arbejdsgiver skal stille toiletter til rådighed til dine medarbejdere. Det kunne være på byggepladsen, hvor der af gode grunde ikke er adgang til et almindeligt toilet. Mobilhouse forhandler flere funktionelle toiletvogne, der kan stilles op ved byggepladser og lignende. Derudover har vi også badevogne tilgængelige i vores sortiment, der blandt andet er ideelle, i forbindelse med en ombygning.

Renoverer du badeværelser i et lejlighedskompleks, er det nødvendigt for beboerne med et funktionelt toilet og bad, mens renoveringen står på. Se meget mere om vores toiletvogne og de forskellige modeller lige her – de kommer i flere størrelser, med og uden bad og med ét eller flere toiletter.

Praktisk toiletvogn til ethvert behov

Et mobilt badeværelse er ikke kun noget, man ser til festivaler og byfester. De er i høj grad også en stor del af mange menneskers hverdag. Vi er leveringsdygtige i toilet- og badevogn af enhver slags. Om du har brug for en lidt mere luksuriøs vogn, der kan fungere som et decideret badeværelse, eller du blot skal have en vogn med så mange toiletter som muligt.

Vores toiletvogne er både praktiske og rummelige. De fås blandt andet også som systemmoduler, der kan kombineres enten med hinanden eller et af vores andre moduler, således det kan dække lige netop det behov du står med. Vi rådgiver gerne i hvilke forskellige kombinationsmuligheder der er, og imødekommer ethvert behov med gode løsningsforslag.

Mobilt toilet til byggepladsen

En byggeplads uden toiletvogne fungerer ikke. Der er sjældent toiletter tilgængelige i nærheden og det er derfor er vigtigt med en eller flere toiletvogne, således at byggepladsens folk har et ordentligt sted at komme på toilet i løbet af dagen. Vores toiletvogne kommer i flere forskellige udgaver, så vi er leveringsdygtige uanset om i står kun og skal bruge et enkelt toilet, eller en masse toiletfaciliteter. Har du allerede etableret vores mandskabsmoduler på byggepladsen, kan de ligeledes bygges sammen med vores toiletmoduler, så det hele fremstår som en enhed. Hvis man derimod ønsker noget mere simpelt, kan vores vogne sættes op næsten alle steder, og rykkes efter behov.

Mobilt toilet ved ombygning

En bad- og toiletvogn er standard ved de fleste ombygninger. Det gælder uanset, om det er dig selv, der er ved at renovere badeværelse, eller om du som erhvervsdrivende renoverer rækkehuse, lejligheder, institutioner eller lignende for andre.

Under renoveringen er det nødvendigt med rindende vand. De personer der påvirkes af renoveringen, skal selvfølgelig fortsat kunne komme på toilet samt kunne gå i bad. Det kan du heldigvis let sørge for med en funktionel bade- eller toiletvogn fra Mobilhouse. Vælg f.eks. det mobile badeværelse, hvor du får et komplet badeværelse samlet i én vogn. Her er der både toilet, håndvask samt bad med bruser – alt hvad du har brug for på et badeværelse.

Se nærmere på vores mobile toiletter

Hvilket mobilt toilet eller badeværelse skal du vælge? Du kan læse meget mere om de forskellige vogne og moduler her på siden. Har du spørgsmål, kan du naturligvis kontakte os. Vi står gerne til rådighed til at vejlede dig om valg af den helt rigtige toilet- eller badevogn.