70 20 35 66
70 20 35 66
Privatlivspolitik

Mobilhouse bliver en del af Conrum

Vi har bygget på noget stort. Efter mere end 60 års virke på det danske marked for fleksibelt byggeri, tager Mobilhouse nu et nyt, stort og spændende skridt ind i en ny æra. Vi er fusioneret med en anden stærk og højt respekteret spiller i branchen - Dalsgaard - og sammen bliver vi nu til Conrum.

Conrum bygger på en stærk fælles vision

Fremtiden kalder på nyskabende, ansvarlige løsninger i byggeriet. Det er med åbenlyse synergier i værdisæt, faglighed og ambitioner, at vi nu mødes i en fælles vision – vi vil skabe fremtidens fleksible byggeri og være med til at forme fremtidens byggetraditioner.

 

Sammen er vi endnu stærkere

I Dalsgaard har vi fundet en partner, som ligeledes har en lang og stolt historie som leverandør af danskproducerede fleksible bygninger af høj kvalitet til det danske marked.

Alle er vi fagfolk i hjertet og til fingerspidserne, og netop den høje faglighed er en af grundstenene i vores nye, fælles fundament i Conrum.

Conrum bygger på et fælles, stærkt værdigrundlag som er dybt forankret i både Mobilhouse og Dalsgaards DNA. Derfor vil du også opleve, at vi som Conrum stadig er dem, du kender, men at vi sammen er endnu stærkere.

Kapacitet, kompetencer og et stærkt team

I Conrum bliver vi i alt 180 dedikerede medarbejdere på vores fire danske lokationer i Vejle, Fredericia og Slagelse. Vi bliver branchens førende, når det kommer til dansk produktionskapacitet, og er dermed garant for effektive, hurtige og individuelt tilpassede leverancer og løsninger til vores kunder.

 

Mobilhouse brandet fortsætter, men vores hovedforretning bliver til Conrum

I en overgangsperiode frem til udgangen af 2025, vil Mobilhouse og Dalsgaard være en del af Conrum. Herefter vil Conrum være fuldt udrullet og implementeret, og Mobilhouse og Dalsgaard være udfaset.

Du vil dog stadig møde Mobilhouse brandet. Det er nemlig under det navn, vi viderefører den cykliske del af vores forretning i form af udlejning af traditionelle skurvogne.

 

Conrum – fremtidens fleksible byggeri

Med Conrum retter vi blikket skarpt mod fremtiden. Vi er her for at skabe fremtidens fleksible byggeri og sætte helt nye standarder for, hvad der er muligt inden for ansvarligt og modulært byggeri.

Kom med os på rejsen – vi glæder os!

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål, og læs meget mere om Conrum her: conrum.com