70 20 35 66
70 20 35 66
Privatlivspolitik

Spise- og kontorvogne

Rummelige kontorvogne

Mangler du kontorplads på byggepladsen? Et midlertidigt kontor under ombygning? Eller noget helt tredje? Mobilhouse kan levere mobile kontorer såvel som spisevogne til din virksomhed eller dit private behov. Vognene fås i mange forskellige dimensioner og indretninger. De kommer med eller uden badeværelse, med et lille køkken, med kontorpladser, med spiseplads osv. Vi har spisevogne og kontorvogne til ethvert behov. Se nærmere på dem lige her.

Mobilt kontor med mange muligheder

Arbejder du eller dine medarbejdere et andet sted end i en fysisk bygning? Det kunne være ude på en byggeplads. Her giver det god mening at gøre brug af kontor- og spisevogne til dine medarbejdere, der arbejder ude på pladsen, som blandt andet skal have et sted at spise frokost. Det kan være projektledere på pladsen, der har brug for et sted at arbejde på sagen, hvor der er ro og rum til koncentration. Derudover kan vognene være ideelle, hvis du står med pladsmangel eller en midlertidig ombygning af arbejdspladsen. Måske skal du genhuse beboerne ved en renovering eller sørge for, de har et badeværelse. Her kan vores vogne også komme i spil.

Mobilt kontor i alle størrelser

Skal du blot bruge én enkelt spisevogn til dine medarbejdere? Eller vil du gerne sammensætte et større kontor af flere moduler? Mulighederne er mange, når du får Mobilhouse til at levere din spise- eller kontorvogn. Vi kender behovet i branchen og har udviklet og designet vores vogne herefter.

Du finder:
– Spisevogne med og uden badeværelse
– Kontorvogne med én eller flere pladser
– Vogne med mulighed for egen indretning
– Kontorvogne med opdelte kontorer
– Kontorvogne med køkken og bad
– Spisevogne med køkken og bad
– Kontorvogne med flere toiletter

Spisevognene er blandt andet udstyret med mini-køleskab, kaffemaskine og røgalarm. Du kan læse meget mere, om hvad den enkelte vogn kommer med under hver spise- eller kontorvogn. Har du specielle ønsker til din vogn, er du velkommen til at kontakte os.

Hvilken kontorvogn skal du vælge?

Det handler i store træk om behov. Det er naturligvis forskel på, om vognen skal bruges på en byggeplads eller som et midlertidigt kontor. Alt afhængigt af hvad du og dine medarbejdere beskæftiger jer med, vil behovet naturligvis være forskellige. Skal der spises frokost i vognen, giver det mening med et køkken. Bruges vognen hele dagen eller i mange timer, er det nødvendigt med toiletfaciliteter. Er du i tvivl om, hvilke vogne der passer til dit behov? Du kan altid kontakte os for grundig vejledning og hjælp til at vælge de rigtige spise- og kontorvogne til dit behov.

Vælg kontorvogn til leje

Du behøver ikke investere i en eller flere kontorvogne. Hos Mobilhouse tilbyder vi udlejning, således der opnås en høj fleksibilitet. Det er oplagt, hvis du kun skal drive en byggeplads eller have et midlertidigt kontor for en periode, samt hvis der er behov for fleksibilitet undervejs i lejeperioden.
Priserne på at leje vores kontorvogne varierer efter størrelse og faciliteter. Skal du bruge flere kontorvogne på én gang? Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud og en god snak om hvordan vi løser lige netop dit behov.