70 20 35 66
70 20 35 66
Privatlivspolitik

Mandskabsvogne

Sørg for at dine medarbejdere har de bedste kontorer og frokoststuer ude i felten og få en mandskabsløsning leveret fra Mobilhouse. Vi leverer mandskabsvogne efter dine behov, og vi kan levere både omklædningsrum, kontorer og pauserum til dig og dine medarbejdere på byggepladsen. Med en mandskabsløsning fra Mobilhouse giver du dine medarbejdere rum til et velfortjent og sikkert hvil i deres pauser.

Lej mandskabsvogn hos Mobilhouse

Mangler dine medarbejdere et sted at holde frokost på byggepladsen? Lej en mandskabsvogn hos Mobilhouse med det samme. Vi leverer mandskabsvognen på den aftalte adresse og henter den naturligvis igen efter færdigt brug. Mandskabsvogne er dog ikke kun relevante for vores erhvervskunder. Skal du have pavillonen til at stå på din private grund under en ombygning, er det nødvendigt med et godt og sikkert fast underlag, mandskabsvognen kan stå på, hvilket vi naturligvis gerne vil hjælpe dig med at undersøge. Dertil hjælper vi også gerne med at finde frem til, om du har de rette tilladelser for at have en mandskabsvogn stående.

Prisen for at leje en mandskabsvogn hos Mobilhouse afhænger naturligvis af en række forskellige ting. Prisen vil selvfølgelig afhænge af, hvilken model du ønsker at leje, samt hvor længe du har brug for at leje mandskabsvognen.

Kontakt os og hør mere

Vi ønsker at give vores kunder den bedste oplevelse med vores modulbyggerier, hvorfor vi tilbyder konkurrencedygtige priser, kvalitet i top samt en bred vifte af fleksible løsninger. Kontakt os i vores åbningstider på telefon 70 20 35 66 eller send os en mail, når det passer dig, til [email protected] og hør mere om dine muligheder for leje af mandskabsvogn. Vi har både lokaler i Fredericia og i Bjæverskov på Sjælland, og er derfor leveringsdygtige til hele landet.

Lej mandskabsvognen som er perfekt til dine medarbejdere

Sørg for at dine medarbejdere har de bedste kontorer og frokoststuer ude i felten og få en mandskabsvogn leveret fra Mobilhouse. Vi leverer mandskabsvogne efter dine behov, og vi kan levere både omklædningsrum, kontorer og pauserum til dig og dine medarbejdere på byggepladsen. Med en mandskabsløsning fra Mobilhouse giver du dine medarbejdere rum til et velfortjent og sikkert hvil i deres pauser.

Bliver der arbejdet et sted, hvor der ikke er direkte adgang til toilet eller et sted at opholde sig? Vi leverer mandskabsvognen på den aftalte adresse of henter den naturligvis igen efter færdigt brug. Glade medarbejdere er nøglen til succes, og det er derfor vigtigt at sikre gode forhold, også på byggepladserne rundt i landet.

De forskellige typer af mandskabsvogn du kan leje

Der findes flere forskellige typer mandskabsvogne og mandskabsmoduler. Du kan derfor med fordel kontakte os, for kyndig hjælp til at lokalisere den helt rigtige vogn eller det helt rigtige modul til dit behov.

Mandskabsvogne er ikke kun relevante for erhvervskunder. Skal du have en vogn til at stå på din private grund under en ombygning, er det nødvendigt med et godt og sikkert fast underlag, mandskabsvognen kan stå på. Dette hjælper vi naturligvis gerne med at undersøge, og dertil hjælper vi også gerne med at finde frem til, om du har de rette tilladelser for at have en mandskabsvogn stående.

De vogne der kan leveres, er blandt andet omklædningsrum, kontorer og pauserum. Der er derfor både mulighed for at få en mandskabsvogn til de arbejdende folk i marken, men også til dem som sidder bag computeren eller har et mere stationært arbejde.

Vi tilbyder god kvalitet

En mandskabsvogn er ikke bare en mandskabsvogn. Der findes som i alle andre tilfælde en væsentlig forskel på kvalitet. Vognene kan udefra synes meget ens, men der forekommer en væsentlig forskel i kvalitet og komfort alt efter hvilke materialer og produkter der er anvendt i vognen.

Kvaliteten og den gode service, giver i sidste ende det gode resultat. Selvom en mandskabsvogn for mange bare er et opholdsrum, så skal man ikke undervurdere gode pauseforhold, og det er derfor vigtigt, at der er gode vilkår for det arbejdende folk.

Hvad koster det at leje en mandskabsvogn?

Prisen for at leje en mandskabsvogn hos Mobilhouse afhænger naturligvis af en række forskellige parametre. Den afhænger blandt andet af hvilken model du ønsker at leje, samt hvor længe du har brug for at leje mandskabsvognen. Vi ønsker at give vores kunder den bedste oplevelse med vores mandskabsvogne, hvorfor vi tilbyder konkurrencedygtige priser, kvalitet i top samt en bred vifte af fleksible løsninger.

Har du spørgsmål eller tvivl om muligheden for at leje, spørgsmål til prisen eller hvilken model der vil passe dit behov, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan være behjælpelige og yde en gode service. Mobilhouse prioriterer en god og tæt dialog med kunderne. Vi har både lokaler i Fredericia og i Bjæverskov på Sjælland, og er derfor leveringsdygtige i hele landet.