70 20 35 66
70 20 35 66
Privatlivspolitik

Mandskabsvogne

Sørg for at dine medarbejdere har de bedste kontorer og frokoststuer ude i felten og få en mandskabsløsning leveret fra Mobilhouse. Vi leverer mandskabsvogne efter dine behov, og vi kan levere både omklædningsrum, kontorer og pauserum til dig og dine medarbejdere på byggepladsen. Med en mandskabsløsning fra Mobilhouse giver du dine medarbejdere rum til et velfortjent og sikkert hvil i deres pauser.

Lej mandskabsvogn hos Mobilhouse

Mangler dine medarbejdere et sted at holde frokost på byggepladsen? Lej en mandskabsvogn hos Mobilhouse med det samme. Vi leverer mandskabsvognen på den aftalte adresse og henter den naturligvis igen efter færdigt brug. Mandskabsvogne er dog ikke kun relevante for vores erhvervskunder. Skal du have pavillonen til at stå på din private grund under en ombygning, er det nødvendigt med et godt og sikkert fast underlag, mandskabsvognen kan stå på, hvilket vi naturligvis gerne vil hjælpe dig med at undersøge. Dertil hjælper vi også gerne med at finde frem til, om du har de rette tilladelser for at have en mandskabsvogn stående.

Prisen for at leje en mandskabsvogn hos Mobilhouse afhænger naturligvis af en række forskellige ting. Prisen vil selvfølgelig afhænge af, hvilken model du ønsker at leje, samt hvor længe du har brug for at leje mandskabsvognen.

Kontakt os og hør mere

Vi ønsker at give vores kunder den bedste oplevelse med vores modulbyggerier, hvorfor vi tilbyder konkurrencedygtige priser, kvalitet i top samt en bred vifte af fleksible løsninger. Kontakt os i vores åbningstider på telefon 70 20 35 66 eller send os en mail, når det passer dig, til [email protected] og hør mere om dine muligheder for leje af mandskabsvogn. Vi har både lokaler i Fredericia og i Bjæverskov på Sjælland, og er derfor leveringsdygtige til hele landet.