70 20 35 66
70 20 35 66
Privatlivspolitik

Optimum

Giv byggepladsen et løft - og spar på CO2 udledningen

Med vores nye moduler - Optimum - ændrer vi standarden for arbejdspladsmoduler, og bygger dem efter krav til alm. kontorarbejdspladser. Bedre arbejdsklima og bedre rammer for dine medarbejdere.

Se plantegninger her

Optimum

Med Optimum på arbejdspladsen, så sikrer du forbedrede vilkår til dine medarbejdere samtidig med, at du tager hensyn til miljøet. Spar op til 66% af CO2 udslippet i forhold til lignende standardmoduler til byggepladser.

Imødekommer dine behov

Optimum kan kombineres til uendelige løsninger og kan stables i op til 3 etager.

Vi går op i sikkerhed og derfor er du også sikret en øget brandsikkerhed i Optimum. Hvert opholdsrum og gang er en selvstændig brandcelle og der er naturligvis sikret vandret brandadskillelse.

Optimum som genhusning

Optimum modulerne kan også bruges som midlertidig beboelse til kunder som boligselskaber, rådgivere eller entreprenører. Vi har forskellige løsningsforslag med Optimum som genhusning, hvor indeklima og æstetik har betydning. Ring og hør nærmere om de forskellige løsninger. Du kan også selv designe dine projekter på https://design.mobilhouse.dk/

 

Mobilhouse ensretter standarder

En anden nyskabelse, Mobilhouse indfører med OPTIMUM, er ensartede standarder for byggepladskontorer set i forhold til faste kontorarbejdspladser

”Medarbejderne skal stilles lige, uanset om de arbejder på et byggepladskontor eller ovre på den anden side af vejen, hvor de sidder på et ’normalt’ kontor. Sådan er reglerne faktisk ikke i dag,” siger Benny Møller

 

 

Fordele ved Optimum

Æstetik

 • Form og udseende der signalerer kvalitet
 • Skjulte tagrender og faldstammer
 • Ingen udhængende varmepumper
 • Ingen synlige tilslutninger
 • Galvaniserede reposer og trapper

Sikkerhed

 • 60 minutters vandret brandsektionsadskillelse som brandbeskyttelsessystem BD60+
 • Hvert opholdsrum og gange er en selvstændig brandcelle BD60
 • Svalegang/Reposer udført som BS 60 konstruktion
 • Trappesystemer udført som BS 60 konstruktion
 • 130 cm brede svalegange

Indeklima og trivsel

 • Støjreducerende vægge (mindre larm fra byggeplads)
 • Lofthøjde 2,5 meter og akustiklofter
 • Ventilation med varmegenvinding
 • Solfilm på vinduer og indbrudssikkert glas
 • Mulighed for køling på de varme sommerdage

Design selv Optimum

Med vores simple tegneprogram kan du allerede nu begynde at skitsere, hvordan din løsning skal se ud.

Gå til tegneprogram

 

Optimum bidrager til DGNB-certificering

”Certificeret byggeri vinder større og større indpas, når f.eks. pensionsselskaber og andre investerer på området. Derfor har vi bedt Rambøll om at udarbejde DGNB dokumentationspakker – både for ’manual version 2016’ og den nye version 2020. Det betyder, at der nu kan tildeles point i forbindelse med DGNB-certificeret byggeri. Her indgår vores moduler i opførelsesfasen som byggepladskontorer og mandskabsfaciliteter.”

Benny Møller, CEO Mobilhouse

 

 

Læs mere:
Brochure om Mobilhouse i DGNB-certificeret byggeri
Artikel om CO2 besparelserne

Sunde materialer

Vi bruger kun materialer, der er sunde for miljøet og for de mennesker, der producerer, bygger og anvender dem. Vi sørger for, at alle de materialer vi anvender er svanemærkede eller har lign. egenskaber.

Perfekt til klimavenligt byggeri

CO2 aftrykket er mindre end 1/3 del af andre lignende byggepladsmoduler. Det giver mening for dig, hvis du ønsker et byggeri, der er DGNB certificeret og gerne vil fremstå ansvarlig i forhold til miljøet, når du bygger.

192D3BC8-B1F8-4D1E-963A-4E8B740F9427 Created with sketchtool.
192D3BC8-B1F8-4D1E-963A-4E8B740F9427 Created with sketchtool.

Hent brochure her

Optimum moduler sætter ny standard for dansk byggeri

Vi flytter os langt mere i dag end tidligere, og derfor mener vi også hos Mobilhouse, at vores opgave er at gøre mobilitet til en bæredygtig proces. Det moderne erhvervsliv og offentlige instanser bygger hele tiden tiltag med grønne løsninger og sigter efter bæredygtige resultater, derfor giver det god mening, at byggeprocessen også er bæredygtig. Med det ønske lancerer vi derfor Optimum serien. Her er det muligt for dig at spare mere end 60 % på CO2 udslip, sammenligner du med andre og lignende moduler til byggepladser. Vi tænker arbejdspladsen ind som en helhed, hvor fokus er på både arbejdsvilkår, fleksibilitet og en grøn byggeproces. Vi tror på, at en god byggeproces skal være optimeret hele vejen igennem. Optimum serien tænker arbejdsmiljø, indeklima og hensyn til almen miljø og klima ind, og så leverer vi materialer i høj kvalitet fra et dansk firma. Vi har bedt rådgivningsvirksomheden Rambøll om at teste og vurdere vores Optimum moduler, og Optimum serien er DGNB-certificeret på højt niveau. Det betyder, Optimum serien sætter standarden for nye og bæredygtige byggepladser, der tager hensyn til både medarbejdere, lokalsamfund og klima.

Invester grønt med Optimum moduler

En mobil arbejdsplads kan sagtens være både grøn og rummelig. Når du investerer i Optimum, vores nye moduler til kommunale og private byggepladser, er du derfor med til at sætte en ny standard sammen med os. Vores værdier er blandt andet at levere høj kvalitet i både materialer og design samt fleksible serviceløsninger. Når vi har miljø og klima som en vigtig værdi, tænker vi udover de grønne løsninger også på arbejdsmiljø og rammerne for jeres medarbejdere. Hos Mobilhouse tænker vi hele vejen rundt og tilbyder midlertidige kontorer efter dansk design og materialer i høj kvalitet. Vores ambition driver os til at være blandt de førende på byggemarkedet inden for arbejdsmiljø og klima, og vi ser en generel stor tendens i den retning. Derfor mener vi, at det bliver en super god investering med bæredygtige, fremtidssikre byggemoduler. Vi har mere end 60 års erfaring på markedet, og derfor har vi en god føling med, hvordan fremtidens grønne byggepladser bør se ud.

Fleksible løsninger hos Mobilhouse

Med Optimum serien kan du sikre dine medarbejdere gode arbejdsforhold, selvom kontoret er mobilt eller tilgås fra en byggeplads. Vi vil være med til at sætte en ny standard, både i forhold til lækre materialer, der er sunde for mennesker og miljø, men også støjdæmpede kontorer med rummelighed, som er velegnet til arbejde og ophold. Ligeledes kan vores Optimum huse bruges til midlertidig bolig for ansatte og genhusning, da du selv kan være med til at sammensætte modulerne og vælge den perfekte løsning netop til jeres behov. Vores moduler er Svanemærkede, og på vores hjemmeside kan du læse mere om de mange muligheder, Optimum serien kan benyttes til. I har også mulighed for selv at designe og sammensætte modulerne efter jeres egne præferencer. Skal modulerne sættes oven på hinanden og spare pladsen på jorden? Eller indrettes som et moderne kontor med rummelige, lyse lokaler? Du bestemmer.