70 20 35 66
70 20 35 66
Privatlivspolitik

Bæredygtigt byggeri

80 % af materialerne kan recirkuleres.

Bygger du med Kvantum og Maksimum, bygger du klimavenligt.
Vi har nemlig tænkt naturen ind i selve byggeprocessen
og i hver eneste af de materialer, vi bruger.

Fra produktion til levering. Vi gør, hvad vi kan for at efterlade så lille et CO₂-fodaftryk som muligt. Vi udvælger nøje vores underleverandører og arbejder med klimavenlige materialer for at bidrage mest muligt til en bæredygtig fremtid.

Svanemærket byggeri

Kvantum og Maksimum er svanemærkede byggesystemer til lejligheder / beboelsesrum og skoler / daginstitutioner.

Læs mere om svanemærket her

Læs om svanemærket vuggestue

Et flot resultat

Se billeder fra vores første svanemærkede vuggestue herunder.

 

Se mere om casen her

Vi bygger i træ

Træ er et af naturens absolut mest bæredygtige byggematerialer. For hver 1 m³ beton eller mursten du bytter ud med træ, sparer du naturen for 1 ton CO₂.

Bæredygtige materialer

Læs hvordan vi arbejder med bæredygtige materialer i vores produktion

Facader

Facader

Vores facader er lavet af basalt. Basalt er en vulkansk klippeart, der er rigeligt af. Facadepladerne har både miljøvaredeklaration og miljøprofilgodkendelser fra Building Research Establishment.

Lofter

Lofter

Vores akustiklofter er certificeret på guldniveau i Cradle to Cradle (TM).

Gulve

Gulve

Vores gulve er baseret på biopolyuretan. I modsætning til traditionel polyuretan er biopolyuretan baseret på raps- og ricinusolie, og det er et af de mest bæredygtige gulvbelægninger, man kan få.

Mindre transport

På et traditionelt byggeri kører lastbilerne frem og tilbage til byggepladsen med materialer. Med Kvantum og Maksimum er det kun de hele moduler, der skal transporteres. Det betyder langt færre kørsler og dermed mindre miljøbelastning.

Vi bygger indenfor

De to mest markante miljøfordele ved, at Kvantum og Maksimum bliver bygget indenfor, er et minimalt ressourcespild, og at der ikke er behov for udtørring af byggeriet.
Når en traditionel bygning er færdig så skal den udtørres for byggefugt. Her bruger man typisk adsorptionsaffugtere på strøm. Dette sidste ressourceslugende step i byggeprocessen er slet ikke nødvendigt med vores moduler.

Modulerne genanvendes

Kvantum- og Maksimum-moduler kan flyttes efter behov, og de eliminerer derfor ofte behovet for at bygge nyt.
Når du lejer af os og er blevet færdig med at bruge bygningen, tager vi den ned og renoverer den, så den kan komme ud i “tjeneste” igen.
Når den ikke længere kan genanvendes som bygning, bliver materialerne genbrugt på anden vis.

Vi støtter op om følgende initiativer:

Bæredygtigt og klimavenligt byggeri

Bæredygtighed og klimaansvarlighed er helt essentielt, når man bygger i dag, og Mobilhouse er en førende aktør inden for bæredygtigt byggeri. Med fokus på høj kvalitet, bæredygtighed og en professionel tilgang, er Mobilhouse den ideelle samarbejdspartner, når du ønsker at indtænke klimaet i byggeprojekter. Vores engagement i klimavenligt byggeri giver ikke blot en god kundeoplevelse, men også en positiv indvirkning på vores planet.

Svanemærket byggeri for et mere ansvarligt byggeri

Vores Kvantum- og Maksimum-byggesystemer bærer stolt det anerkendte svanemærke, der er en indikator for deres bæredygtige karakter. Dette gør dem ideelle til opførelse af lejligheder, beboelsesrum, skoler og daginstitutioner. Svanemærket byggeri er vores bidrag til en fremtid med mindre miljøbelastning og mere ansvarligt byggeri.

Vores forpligtelse til bæredygtighed stopper ikke her. Vi stræber efter at være frontløbere inden for ansvarlig innovation inden for byggeri. Vores svanemærkede løsninger er ikke blot et bevis på vores engagement i at levere miljøvenlige bygninger, men det er også et udtryk for vores vilje til at omfavne fremtidens teknologier og designprincipper, der fremmer både bæredygtighed og funktionalitet.

Bæredygtige byggerier er et skridt mod en grønnere fremtid

Vi forstår, at bæredygtighed er vejen frem, og vi har indskrevet denne forståelse i vores byggeprocesser. Materialerne, vi anvender, er udvalgt med omtanke, og op til 80 procent af dem kan recirkuleres. Vores fokus på bæredygtige materialer fra facader til lofter og gulve er en direkte refleksion af vores ønske om at minimere vores CO2-aftryk.

Når du vælger Kvantum og Maksimum til dit byggeprojekt, får du ikke blot en struktur, du får en manifestation af vores dedikation til bæredygtigt byggeri. Fra de nøje udvalgte bæredygtige materialer til vores omhyggelige produktion og leveringsprocesser er vores mål at levere høj kvalitet i harmoni med vores planet. Vi tror på, at bæredygtighed ikke bør gå på kompromis med kvalitet, og derfor stræber vi altid efter at opnå begge dele.

Klimavenligt byggeri med naturen som partner i processen

Når du bygger med Kvantum og Maksimum, bygger du ikke kun en struktur, du bygger en bæredygtig fremtid. Vores byggeprocesser er designet med hensyntagen til naturen, og vi arbejder konstant på at reducere CO2-udslippet fra produktion til levering. Vores omhyggelige udvælgelse af underleverandører og fokus på klimavenlige materialer er et skridt i retning af en mere bæredygtig fremtid for vores planet.

Mobilhouse er mere end blot en byggevirksomhed. Vi er ambassadører for en grønnere fremtid. Med vores fokus på bæredygtigt byggeri, svanemærkede løsninger og genanvendelige moduler stræber vi efter at inspirere andre til at tage del i det kollektive ansvar for vores planet. Uanset om du repræsenterer erhvervslivet, en kommune eller en statslig institution, inviterer vi dig til at tage del i vores rejse mod en mere bæredygtig morgendag.
I en verden, der står over for udfordringerne ved klimaforandringer og ressourceknaphed, er Mobilhouse din pålidelige partner i opbygningen af en mere ansvarlig og bæredygtig fremtid. Med vores fokus på kvalitet, bæredygtighed, professionelt samarbejde og en enestående kundeoplevelse er vi stolte af at tilbyde Kvantum og Maksimum som løsninger, der ikke kun bygger strukturer, men også forandringer. Velkommen til vores fælles rejse mod en grønnere horisont.