70 20 35 66
70 20 35 66
Privatlivspolitik

Kvantum

Systemmoduler til midlertidigt og permanent byggeri

Kvantum er vores egen serie af systemmoduler. Vi har både bygget domiciler, børnehaver, skoler, kontorer, laboratorier og lægeklinikker mv. med Kvantum. Kan du tænke det, kan vi bygge det. Med vores systemmoduler i Kvantumserien er det kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad vi kan bygge.

Modulært byggeri sikrer en stor fleksibilitet, hvor det er nemt at lægge kvadratmeter til eller trække fra, alt efter hvad du har brug for. Med vores Kvantumserie kan du bygge i op til 3 etager, så du behøver ikke meget plads for at få, hvad du har brug for.

Vores byggematerialer og vores byggestil sikrer en lethed over rummene. Netop dette giver et arbejdsmiljø med godt indeklima med masser af lys og god udluftning, der gør det rart for både dig, dine kunder og dine kolleger at være i. Vi producerer vores moduler i en indendørs hal, og da vi laver vores moduler i tørre materialer, undgår vi risikoen for fugtskader i konstruktionen, der ellers kan forekomme ved byggerier, der er bygget i vådt vejr.

Modulbyggeri-højborde

Pavilloner til forskellige formål

Hos Mobilhouse er vi leveringsdygtige i pavilloner til alle behov. Står du og mangler et nyt eller større kontor, så er vores kontorpavillon bygget i Kvantum moduler det ideelle valg. Eller står du foran studiestart og mangler et lækkert sted at bo, der også er venlig over for SU-budgettet? Få mere plads til leg og sjov, arbejde eller hygge med pavilloner i vores Kvantumserie. Ligegyldigt hvad du står og mangler, inden for pavilloner, kan vi hos Mobilhouse hjælpe dig med en smart løsning. Vi har tidligere både bygget til institutioner, lægeklinikker og kontorer for større virksomheder, så vi er helt sikre på, at vi også kan finde en løsning til dig. Vores Kvantum Pavilloner er systemmoduler, der både kan bruges til midlertidigt og permanent byggeri.

Vi ønsker i samarbejde med vores kunder at finde frem til de bedste løsninger, så vi sikrer os tilfredshed fra begge parter. Vi har kunden i fokus, og vi ønsker en god dialog og kontakt hele processen igennem.

Udlejning af pavillon

Hos Mobilhouse har du også mulighed for at leje en af vores mange pavilloner. Kontakt os på telefon 70 20 35 66 inden for vores åbningstider, eller send os en mail til [email protected], når det passer dig, og lad os høre mere om dine behov for leje af en pavillon. Vores fleksibilitet gør det muligt for dig at få din pavillon, som det passer dig, og når det passer dig. Med vores fysiske beliggenheder i både Fredericia og i Bjæverskov på Sjælland, leverer vi pavilloner til hele landet.

Vi leverer pavillonen på den aftalte adresse og henter den naturligvis igen efter færdigt brug. Skal du have pavillonen til at stå på din private grund, er det nødvendigt med et godt og sikkert fast underlag, pavillonen kan stå på, hvilket vi naturligvis gerne vil hjælpe dig med at finde ud af. Dertil hjælper vi også gerne med at finde frem til, om du har de rette tilladelser for at have en pavillon stående.

Med vores Kvantumsystemmoduler er det kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan bygge.

Byg i op til 3 etager

Modulært byggeri sikrer stor fleksibilitet

80% af materialerne kan recirkuleres

192D3BC8-B1F8-4D1E-963A-4E8B740F9427 Created with sketchtool.
192D3BC8-B1F8-4D1E-963A-4E8B740F9427 Created with sketchtool.

Produktet lever fuldt op til forventningerne. Der er et behageligt arbejdsklima – lyse, venlige og højloftede moduler med god akustik.

Annette Andersen

Praktiserende læge, Familielægerne i Espergærde

Moduler

Vi har mange forskellige moduler i vores Kvantum-serie. Du kan sætte dem sammen på alle leder, hvilket sikrer den størst mulige fleksibilitet.

Book fremvisning

Oplev Kvantum med dine egne øjne. Vi giver dig en guidet tur i et af vores mange demobyggerier.

Book fremvisning

Tegn din løsning

Med vores simple tegneprogram kan du allerede nu begynde at skitsere, hvordan din løsning skal se ud.

Gå til tegneprogram

Download Kvantum-PDF

Lej en pavillon til netop dit behov

En pavillon kan være nyttig i mange forskellige situationer, og hos Mobilhouse er vi leveringsdygtige i pavilloner til alle behov. Pavilloner kan blandt
andet udforme sig i en fleksibel kontorløsning, til både midlertidige samt mere permanente behov. Det kan være et opstået behov for et større kontor, ønske
om nye og forbedrede faciliteter, eller at dit nuværende kontor enten er under ombygning eller er midlertidigt skaderamt.

Det kan også være du drømmer om at kunne tilbyde unge studerende et moderne og velfungerende hjem til en attraktiv pris der matcher det ellers stramme SU-budget. Pavilloner kan nemlig lige ledes udforme sig til moderne studieboliger, med et væld af smarte løsninger og kombinationsmuligheder.

Ligegyldigt hvad du står og mangler, inden for pavilloner, kan vi hos Mobilhouse hjælpe dig med en smart løsning. Hvis du kan lokalisere behovet, kan vi i samspil skabe den ideelle løsning netop til dig.

Hvad er Kvantumserien?

Vores Kvantum Pavilloner er systemmoduler, der både kan bruges til midlertidigt samt permanent byggeri. Få mere plads til leg og sjov, arbejde eller hygge med pavilloner i vores Kvantumserie. Vi har tidligere både bygget til institutioner, lægeklinikker, kontorer og meget andet for større virksomheder, så vi er helt sikre på, at vi også kan finde en løsning til dig. Med vores Kvantum systemmoduler er det kun din fantasi der sætter grænser for, hvad du kan bygge.

Vores byggematerialer og byggestil sikrer en lethed over rummene. Dette sikre et arbejdsmiljø med godt indeklima, masser af lys og god udluftning, der gør det rart for både dig, dine kunder og dine kolleger at være i. Med vores Kvantumserie kan du bygge i op til 3 etager, så du behøver ikke meget plads for at få, hvad du har brug for.

Hvad gør sig gældende ved at leje en pavillon?

Hos Mobilhouse har du mulighed for at leje en af vores mange pavilloner. Kontakt os på telefon 70 20 35 66 inden for vores åbningstider, eller send os en mail til [email protected], når det passer dig, og lad os høre mere om dine behov for leje af en pavillon. Vores fleksibilitet gør det muligt for dig at få din pavillon, som det passer dig, og når det passer dig. Med vores fysiske beliggenheder i både Fredericia og i Bjæverskov på Sjælland, leverer vi pavilloner til hele landet.

Vi leverer pavillonen på den aftalte adresse og henter den naturligvis igen efter færdigt brug. Skal du have pavillonen til at stå på din private grund, er det nødvendigt med et godt og sikkert fast underlag, hvilket vi naturligvis er behjælpelige med. Dertil hjælper vi også gerne med at finde frem til, om du har de rette tilladelser for at have en pavillon stående.

Den gode service når der lejes pavillon

Hos Mobilhouse vægtes en gode dialog med kunderne højt. Vi bestræber os altid efter at levere en god service og et godt produkt. Vi ønsker i samarbejde med vores kunder at finde frem til de bedste løsninger, så vi sikre os tilfredshed fra begge parter. Vi har kunden i fokus, og vi ønsker en god dialog og kontakt hele vejen igennem. Derfor gå vi altid et ekstra skidt, for at sikre at du som kunde får opfyldt det fremlagte behov på bedste vis.