70 20 35 66
70 20 35 66
Privatlivspolitik

Byggeplads

Skurvogne til byggepladsen

Vi har hos Mobilhouse mange års erfaring i at servicere byggepladser hele Danmark rundt, og vi står gerne for både levering, opstilling, tilsyn og besigtigelse med mere. Vi har lært meget gennem mange tidligere erfaringer med vores erhvervskunder. Derfor er vi i dag i stand til at tilbyde vores kunder den bedst mulige service og at møde dem med det, vi kan tilbyde i det, de har brug for. Giv dig selv og dine medarbejdere rum til at holde velfortjente pauser fra arbejdet med en skurvogn fra Mobilhouse.

Hos Mobilhouse har vi det meste, de ansatte på en byggeplads skal bruge af faciliteter. Vi tilbyder både leje af mindre letvogne samt af vores egne rummelige moduler. Vores letvogne er nemme at transportere, da de kan sættes bag på en bil, hvor vores moduler er nødt til at blive transporteret med kran.

Sådan fungerer det

Vi har lavet vores udlejnings proces så nem som muligt for alle parter. Ganske enkelt bestiller du – og vi leverer. Hos Mobilhouse ønsker vi at have en god dialog med vores kunder hele processen igennem. På den måde er vi sikre på at kende alle dine ønsker og behov, hvilket gør det nemmere for os at tilfredsstille vores kunder.

Kontakt os på telefon 70 20 35 66 inden for vores åbningstider, eller send os en mail til [email protected], når det passer dig, og lad os høre mere om dine behov for leje af en skurvogn. Vores fleksibilitet gør det muligt for dig at få din skurvogn med den indretning, der passer dig, og på det tidspunkt det passer dig. Med vores fysiske beliggenheder i både Fredericia og i Bjæverskov på Sjælland har vi mulighed for hurtig levering af skurvogne til byggepladser hele landet rundt. Vi leverer skurvognen, enten med kran eller lader den trille afsted af sig selv, til den aftalte adresse, og vi henter den naturligvis igen efter færdigt brug.