70 20 35 66
70 20 35 66
Privatlivspolitik

Byggeplads

Skurvogne til byggepladsen

Vi har hos Mobilhouse mange års erfaring i at servicere byggepladser hele Danmark rundt, og vi står gerne for både levering, opstilling, tilsyn og besigtigelse med mere. Vi har lært meget gennem mange tidligere erfaringer med vores erhvervskunder. Derfor er vi i dag i stand til at tilbyde vores kunder den bedst mulige service og at møde dem med det, vi kan tilbyde i det, de har brug for. Giv dig selv og dine medarbejdere rum til at holde velfortjente pauser fra arbejdet med en skurvogn fra Mobilhouse.

Hos Mobilhouse har vi det meste, de ansatte på en byggeplads skal bruge af faciliteter. Vi tilbyder både leje af mindre letvogne samt af vores egne rummelige moduler. Vores letvogne er nemme at transportere, da de kan sættes bag på en bil, hvor vores moduler er nødt til at blive transporteret med kran.

Sådan fungerer det

Vi har lavet vores udlejnings proces så nem som muligt for alle parter. Ganske enkelt bestiller du – og vi leverer. Hos Mobilhouse ønsker vi at have en god dialog med vores kunder hele processen igennem. På den måde er vi sikre på at kende alle dine ønsker og behov, hvilket gør det nemmere for os at tilfredsstille vores kunder.

Kontakt os på telefon 70 20 35 66 inden for vores åbningstider, eller send os en mail til [email protected], når det passer dig, og lad os høre mere om dine behov for leje af en skurvogn. Vores fleksibilitet gør det muligt for dig at få din skurvogn med den indretning, der passer dig, og på det tidspunkt det passer dig. Med vores fysiske beliggenheder i både Fredericia og i Bjæverskov på Sjælland har vi mulighed for hurtig levering af skurvogne til byggepladser hele landet rundt. Vi leverer skurvognen, enten med kran eller lader den trille afsted af sig selv, til den aftalte adresse, og vi henter den naturligvis igen efter færdigt brug.

Byggeplads Skurvogne

Skurvogne til byggepladsen

Ingen byggeplads uden skurvogne. De er en vigtig del af byggepladsens indretning, og det er her, de hårdtarbejdende håndværkere kan få sig en pause, spise deres frokost eller gå på toilet. Om skurvognen udelukkende skal være til disse formål, eller der skal være plads til overnatning, kontorplads, bad og køkken – det afgøres af behovet på den individuelle byggeplads. Mobilhouse lever op til ethvert behov med et stort sortiment af velindrettede skurvogne. Vi er leveringsdygtige i beboelsesvogne, mandskabsvogne, miljøvogne, toilet- og badvogne samt spise- og kontorvogne. Disse tilbydes alle til udlejning i et væld af kombinationsmuligheder således du får det helt rigtige setup.

Derfor skal du have en skurvogn

Et sted at spise frokost? Lave en kop kaffe? Sidde og regne et tilbud færdigt? Eller noget helt fjerde. Skurvogne kan opfylde mange af byggepladsens behov. Ved store byggerier ser man ofte skurvognsbyer, da der er mange processer og behov på de større og længerevarende byggeprojekter. Her har virksomhederne og deres medarbejdere deres eget sted, hvor de kan tage en pause fra byggeriet med frokost, et bad eller en overnatning.

Mobilhouse tilbyder udlejning af skurvogn til alle slags byggepladser og individuelle behov.

Vælg en skurvogn til leje

Hvilken skurvogn skal du vælge til din byggeplads? Vores skurvognsudlejning byder på et væld af muligheder.

 • Beboelsesvogne
  Disse byder på toilet og bad, køkken samt sengepladser.
 • Toilet- og badevogne
  Disse findes i alverdens størrelser med ét eller flere toiletter. De kommer både med og uden bad efter behov.
 • Spise- og kontorvogne
  Denne vogntype findes også i flere versioner. Spise- og kontorvogne kan komme med badeværelse. Spisevognen kan være opdelt med spiseplads i den ene afdeling og kontorplads i den anden. Rummene kan anvendes og indrettes efter hvad der giver mening for jer.
 • Mandskabsvogne
  Disse har siddepladser til flere personer og kommer blandt andet med køkken og bad. En ideel skurvogn på byggepladsen, hvor medarbejderne skal kunne spise frokost, opbevare tøj og ejendele samt tilgå toiletfaciliteter.
 • Miljøvogne
  Disse skurvogne har blandt andet plads til omklædning og rummer også toilet og kogeplade.
  Læs mere om de forskellige skurvogne og find den rigtige skurvogn til udlejning her hos Mobilhouse. Vi tilbyder også containere til opbevaring og moduler der kan bygges sammen og tilpasses efter egne ønsker.

Leje af skurvogn til fornuftige priser

Hos Mobilhouse koster det ikke en formue at få funktionelle skurvogne til byggepladsen. Det betyder, at du ikke behøver gå ud at investere i en skurvogn, og at du med udlejning får skurvogne på en mere fleksibel facon.

Vi har hos Mobilhouse mange års erfaring i at servicere byggepladser hele Danmark rundt, og vi står gerne for både levering, opstilling, tilsyn og besigtigelse med mere. Vi har lært meget gennem mange tidligere erfaringer med vores erhvervskunder. Derfor er vi i dag i stand til at tilbyde vores kunder den bedst mulige service samt møde dem med det, vi kan tilbyde, i det i har brug for.

Lej en skurvogn og indret byggepladsen optimalt

Indretning af byggepladsen er vigtigere end nogensinde før. Medarbejderne skal kun føle sig sikre samt have ordentlige forhold. Det kan du sikre med en praktisk skurvogn. Alle vores vogne er rummelige og godt indrettede. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, vi står gerne til rådighed for god vejledning og sparring.

Vi har lavet vores udlejningsproces så nem som muligt for alle parter. Ganske enkelt bestiller du – og vi leverer. Hos Mobilhouse ønsker vi at have en god dialog med vores kunder hele processen igennem. På den måde er vi sikre på at kende alle dine ønsker og behov, hvilket gør det nemmere for os at tilfredsstille vores kunder.

Med vores fysiske beliggenheder i både Fredericia og i Bjæverskov på Sjælland har vi mulighed for hurtig levering hele landet rundt. Lej en skurvogn i dag, og få sikret en optimal indretning af byggepladsen. Er du interesseret i køb, klik her