70 20 35 66
70 20 35 66
Privatlivspolitik

Skole og institution

Inspirerende læringsmiljøer

Vi kender alle reglerne, kravene og behovene — både hos bygherrer og dem, der bruger bygningerne. Faktisk tør vi godt kalde os eksperter.

Skole og institution

Plads til leg og læring i inspirerende undervisningslokaler. Vi ved, hvad der skal til for at skabe optimale forudsætninger for læring og trivsel i dagligdagen.

Svanemærkede byggesystemer

Byggesystemerne Kvantum og Maksimum er certificeret med det nordiske miljømærke – Svanemærket – i henhold til kriterierne for miljømærkning af huse, lejligheder, skoler og daginstitutioner. Et svanemærket byggeri er kendetegnet ved et lavt energiforbrug og skrappe krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer, materialekontrol og høj byggeteknisk kvalitet. Uanset om behovet for boliger er midlertidigt eller permanent, er svanemærket modulbyggeri et godt valg for sundhed, miljø og økonomi – og for beboernes trivsel.

Læs mere om svanemærket byggeri

192D3BC8-B1F8-4D1E-963A-4E8B740F9427 Created with sketchtool.
192D3BC8-B1F8-4D1E-963A-4E8B740F9427 Created with sketchtool.

Kvantum-systemmoduler

Derfor skal du bygge med Kvantum eller Maksimum

 • Optimalt indeklima
 • Robuste og bæredygtige materialer
 • Hurtig at opføre
 • Kan tilpasses skiftende behov
 • Ingen gener i forbindelse med byggeri
 • Fjernes, når du ikke længere har brug for den
 • Opfylder Bygningsreglementet 2018

Klimavenligt byggeri

Produktion med fokus på klimaet

 • CO₂-venlige materialer
 • Bæredygtig måde at bygge på
 • Mindre ressourcespil
 • Mindre transportbelastning
 • Høj grad af genanvendelse

Book fremvisning

Oplev Kvantum eller Maksimum med dine egne øjne. Vi giver dig en guidet tur i en af vores mange demobyggerier.

Book fremvisning

Design selv bygningerne

Med vores simple tegneprogram kan du allerede nu begynde at skitsere, hvordan din nye skole eller institution skal se ud.

Gå til tegneprogram

Download Kvantum-PDF

Få behovet for undervisningslokaler dækket

Hos Mobilhouse har vi i mere end 60 år løst opgaver for institutioner, skoler, private, virksomheder og andre, der har brug for bæredygtige og kvalitetssikre enheder som f.eks. skurvogne til byggepladser eller innovative pavilloner, der kan anvendes til genhusning, til inspirerende undervisningslokaler og meget andet.

Vi glæder os til at høre fra jer, når I er på udkig efter en erfaren og kvalitetsbevidst leverandør af midlertidige løsninger på bæredygtigt byggeri. Vi kender alle regler og krav efter mange år i branchen, og vi tør godt kalde os eksperter, når det kommer til innovativt modulbyggeri. Kontakt os i dag, så vi kan levere de moduler eller pavilloner, I har brug for.

Pavillon institution med plads til leg og liv

Der er mange muligheder med vores pavilloner, som lever op til formelle krav og nyeste viden på området. Som kunde kan man nyde godt af vores innovative byggesystemer – Kvantum og Maksimum. Systemerne er certificeret med Svanemærket, og byggeriet er kendetegnet ved bæredygtighed og lavt energiforbrug. Der er rig mulighed for at skabe det helt rigtige miljø, der altid tilpasses den enkelte institution, når der er behov for en midlertidig løsning, som både lever op til regler, krav og jeres forventninger.

Mange muligheder for pavillon skole

Med en modul skole fra Mobilehouse tilbyder vi energibesparende og inspirerende undervisningslokaler, hvor der både er plads til leg og læring. Skole moduler fra Mobilehouse er kendetegnet ved det lave energiforbrug, bæredygtige materialer og mange anvendelsesmuligheder. Skole modul pavillonerne er nemme og hurtige at opføre, kan løbende tilpasses ændrede behov og medfører ingen gener i forbindelse med byggeri, da modulerne nemt opsættes på lokationen. Lad jer inspirere af informationerne her på siden, så I kan blive klogere på mulighederne med svanemærket modulbyggeri, og hvordan vi kan opfylde de fleste behov uanset, om det handler om genhusning, midlertidig institutionsplads eller inspirerende læringsmiljøer.