Er du interesseret i at leje en af vores boliger i Kalundborg? Så se mere her: https://mobilhouse.dk/lej-studiebolig-kalundborg/

Are you interested in renting one of our apartments in Kalundborg? Read more here: https://mobilhouse.dk/lej-studiebolig-kalundborg/

Din idé – vores løsning

Der er mange måder at bygge studieboliger på – én af dem er ved at benytte midlertidige studieboliger og her er Mobilhouse A/S en stærk partner.

Vi har eksisteret siden 1961 og har gennem årene opbygget erfaring med mange typer af byggerier. Vi er specialister i at tilpasse løsninger til vores kunder, så har du en idé, så kan vi bygge det – ingen opgaver er for små eller for store.

Studieboligerne kan beklædes med forskellige facader og dermed kan du få det udtryk frem, som du ønsker i dit byggeri.

Studieboligerne kan både fås som et- og to-værelses boliger eller efter dit ønske.

Vores studieboliger opfylder alle krav til midlertidigt byggeri og kan godkendes efter BR18 som midlertidig flytbar bolig.

Vores studieboliger fås i 4 størrelser, men alle med eget køkken og badeværelse.

Miljø og vedligeholdelse

Vi har valgt at opføre vores studieboliger i træ, da det efter vores mening er det bedste valg. Træet giver et godt indeklima og 98 % af materialerne, der er anvendt kan efterfølgende recirkuleres. Det gør det til en mere bæredygtig løsning end andre alternativer på markedet.

Studieboliger fra Mobilhouse er vedligeholdelses -venlige og det betyder lave driftomkostninger for dig. Boligerne er opvarmet med el, men der er mulighed for at bruge andre typer af varmeforsyning, som f.eks. varmepumpe.

Når du skal bruge pladsen igen til almindeligt byggeri, så kan boligerne flyttes hurtigt og nemt.

Som kunde har du mulighed for at købe og leje løsninger hos os. Vi tilbyder også at opføre større projekter og klarer administrationen. Vores løsninger gør, at vi kan være klar med større byggerier på nogle få måneder, så derfor skal du aldrig vente længe, når du vælger os som samarbejdspartner. En af vores fordele er, at vi har egen fabrik og derfor kan vi hurtigt sætte det i produktion, som du har brug for.

Investeringsmuligheder med planlov 2017

Planloven, der blev vedtaget 1. juni 2017 giver kommunerne mulighed for, at give dispensation fra eksisterende lokalplaner i op til 10 år, hvis der er tale om etablering af midlertidige studieboliger. Efter de 10 år vil det stadig være muligt, at opnå en ny dispensation, såfremt behovet stadig eksisterer.

Når studieboligerne kan få lov til at stå i op til 10 år, så skaber det ligeledes gode investeringsmuligheder. For en kommune kan det betyde, at de ikke skal stå med finansieringen selv, men kan lade det være op til en investeringspartner. Mobilhouse har regnet på tallene og vurderer, at kunne skabe en forrentning på op til 9,3 % over 10 år.

Indretning af midlertidige studieboliger