70 20 35 66
70 20 35 66
Privatlivspolitik

Kontorpavillon

Gør som Lego og Rigspolitiet: Byg et komplet kontor i vores Kvantum-moduler.

Hos Mobilhouse kan vi bygge dit nye kontor. Kvantum er vores egen serie af systemmoduler. Vi har både bygget domiciler, børnehaver, skoler, laboratorier og lægeklinikker med Kvantum. Specielt har vi bygget mange kontorer til alskens slags virksomheder. Vælger du en kontorpavillon bygget i vores Kvantumsystem, garanterer vi et kontor, der passer til dine behov og ønsker. De kan bygges på få uger og kan dække samme behov som en klassisk kontorbygning.

Med Kvantum kan I skabe et inspirerende arbejdsmiljø med højt til loftet, åben plads og masser af lysindfald. En fleksibel løsning til virksomheder, der har brug for mere plads.

Fordele ved kontorpavilloner

Hos Mobilhouse ser vi naturligvis kun fordele ved modulært byggeri og pavilloner til kontorer. Kender du ikke alle fordelene endnu, giver vi dig her tre hurtige, der gerne skulle opsummere, hvorfor det er en dog idé at få bygget en kontorpavillon, næste gang du har brug for en tilbygning af dit kontor.

• Effektivt byggeri: Det kan ofte virke uoverskueligt at skulle lave ny- eller tilbygninger, da man derved ofte står overfor en lang og usikker tidshorisont med byggerod. Netop dette er klart en af fordelene ved at vælge en kontorpavillon hos Mobilhouse. Da pavillonerne bliver bygget i modulerne, skal de blot samles på byggepladsen.
• Du slipper for støjende byggeplads: Vi producerer modulerne i indendørs haller, hvorfor du slipper for larm og forstyrrelser, og hvorfor vi selv ikke bliver forstyrret eller forsinket af eventuelt dårligt vejr. Du kan i stedet nøjes med få ugers støj, mens vi samler og installerer dit nye kontor. Vi kan forvandle din parkeringsplads til kontorbygninger på 14 dage.
• Bedre luftkvalitet: Dårligt indeklima i nyere bygninger kan ofte skyldes fugt i konstruktionen. Da vi producerer vores moduler indendørs med tørre materialer, slipper vi for risikoen for fugt i konstruktionen, og med vores udvalgte materialer, primært træ, sikrer vi generelt et godt indeklima i vores moduler.

Fleksible løsninger hos Mobilhouse

Hos Mobilhouse er det vores fornemmeste opgave at gøre vores kunder tilfredse. Vi tilbyder mange forskellige fleksible løsninger, så vi vil uden tvivl have noget, der falder i din smag også. Modulært byggeri sikrer en stor fleksibilitet, hvor det er nemt at lægge kvadratmeter til eller trække fra, alt efter hvad du har brug for. Dertil tilbyder vi konkurrencedygtige priser og fleksible leverings- og afhentningsmuligheder. Er du interesseret i en pavillon til dit kontor fra Mobilhouse, eller vil du blot høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Kontakt os på telefon 70 20 35 66, eller send os en mail til [email protected], når det passer dig.

192D3BC8-B1F8-4D1E-963A-4E8B740F9427 Created with sketchtool.
192D3BC8-B1F8-4D1E-963A-4E8B740F9427 Created with sketchtool.

Tag et kig ind i en kontorpavillon

Kvantum-systemmoduler

Derfor skal du vælge Kvantum

  • Hurtig måde at bygge på
  • Ingen gener i forbindelse med byggeri
  • Kan tilpasses skiftende behov
  • Fjernes, når du ikke længere har brug for den
  • Opfylder Bygningsreglementet 2018

Klimavenligt byggeri

Produktion med fokus på klimaet

  • CO₂-venlige materialer
  • Bæredygtig måde at bygge på
  • Mindre ressourcespil
  • Mindre transportbelastning
  • Høj grad af genanvendelse

Book fremvisning

Oplev Kvantum med dine egne øjne. Vi giver dig en guidet tur i en af vores mange demobyggerier.

Book fremvisning

Design dit eget kontor

Med vores simple tegneprogram kan du allerede nu begynde at skitsere, hvordan dit nye kontor skal se ud.

Gå til tegneprogram

Download Kvantum-PDF