70 20 35 66
70 20 35 66
Privatlivspolitik

Beboelsesvogne og moduler

Modulbyggeri er for tiden den seneste mode inden for byggebranchen. Ved modulært byggeri oplever du en fleksibilitet som aldrig før. Alt fra vuggestuer til internationale virksomheder benytter sig i dag af denne løsning, og der er absolut også mange fordele ved at vælge denne. Du vil ikke kunne se forskel på det færdige resultat, men ved tid, pris og byggerod vil du kunne mærke en markant forskel. Få rum til livet og vælg en beboelsespavillon fra Mobilhouse.

Hos Mobilhouse har vi en række forskellige størrelser og typer af beboelsespavilloner og beboelsesvogne, du kan vælge imellem. Derudover laver vi naturligvis også skræddersyede løsninger, så du kan få nøjagtig den størrelse og den indretning, du har behov for i din nye pavillon.

Lej en beboelsespavillon

Er du endnu ikke overbevist om at skulle vælge en permanent løsning, eller har du blot brug for ekstra plads i en begrænset periode, har du hos Mobilhouse også mulighed for at leje en pavillon til beboelse. Er du i gang med en større renovering derhjemme, og er der byggerod i hele huset, er det for mange en smart løsning at leje en beboelsesvogn, mens byggeriet står på.
Kontakt os på telefon 70 20 35 66 inden for vores åbningstider, eller send os en mail til [email protected], når det passer dig, og lad os høre mere om dine behov for leje af en beboelsesvogn.

Midlertidig eller permanent beboelsespavillon

Der kan være mange årsager til, at man har brug for en pavillon til beboelse i kortere eller længere tid. Det kan være, din bolig har været udsat for forsikringsskade, eller måske du er i gang med en større ombygning af din bolig, det kan være et kollegie eller studieboliger. Vi bygger vores moduler i en indendørs hal og skal derfor kun bruge tid på at installere det på din adresse, når du har besluttet dig for en løsning. Selve installeringen af modulerne tager kun nogle dage, så vi sparer dig for mange måneders byggerod og -larm. En beboelsespavillon er derfor klar til brug uden besvær, og den behøver ikke fylde meget på din grund.

Hos Mobilhouse er vi leveringsdygtige i både studieboliger, kontorer og anden midlertidig privat beboelse. Vi har endda op til flere gange bygget for lægeklinikker og laboratorier. Hos Mobilhouse skaber vi rummene. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde dem.

Beboelsesvogne og moduler

Find beboelsesvognen som passer behovet

Der kan være et væld af forskellige årsager til, at du står og har brug for en beboelsesvogn. Det kan være du er ved at få renoveret boligen, det kan også være du er i gang med at få bygget et nyt hus. Fælles for de to projekter er, at du for en periode står uden et reelt sted at sove, og et reelt sted at opholde dig. Her giver beboelsesvognen, trods den er midlertidig, følelsen af et rigtig hjem.

Ikke at have et hjem er på ingen måde noget man ønsker, specielt ikke over længere tid. Du vil ved at leje et mobilt beboelseshus have mulighed for, at skabe dit eget sted og sætte et personligt præg på dit midlertidige hjem. Muligheden for selv at kunne skabe den rette stemning vil optimere den midlertidige situation yderligere.

Det er vigtigt at være opmærksom på hvilken type beboelsesvogn der matcher netop dine behov. En overvejelse du skal gøre dig er blandt andet vognens størrelse holdt op i mod pladsmulighederne. Det er derfor vigtigt at klarlægge hvor meget plads der er til beboelsesvognen, der hvor den skal placeres, således forudsigelige udfordringer undgås.

Beboelsespavillonen efter dine ønsker

Der findes et væld af forskellige muligheder, og du skal finde den løsning som for alvor giver dig en god fornemmelse. Derfor skal du finde ud af, hvordan du skaber den helt rigtige og gode stemning for dig og dem, som er hos dig.

Du skal kunne se dig selv opholde dig i boligen, og det er derfor vigtigt at du får kommunikeret direkte og klart med os om, hvilke ønsker du har til vognen.

De forskellige typer beboelsespavilloner varierer i både pris og størrelse. For at få en skræddersyet løsning, skal du dermed være helt afklaret med hvilke behov den midlertidige løsning skal kunne dække for dig.

Læg en plan for hele projektet

Planlægning er som i alle andre sammenhænge yderst relevant. Planlægning er med til at skabe overblik, og bidrager til at giver en ro i en ellers midlertidig og måske lidt kaotisk situation.

Den største beboelsespavillon vi har, har fire soveværelser, et opholdsrum med køkken og et fornuftigt badeværelse. Uanset hvilken størrelse og indretning du vælger, er løsningen altid fuldt møbleret. Med vores mange vogne kan der altid findes den løsning der passer bedst muligt til dine behov. Lejen gør situationen nemt og fleksibel, og er yderst gennemsigtig, således den midlertidige situation er overskuelig og let at forholde sig til.

Derfor er gennemsigtighed og klar kommunikation nøglen til, at projektet eller opgaven i sidste ende bliver løst, således du står tilbage med det ønskede resultat. Det handler om at der skal skabes en løsning, som giver dig ro og en god fornemmelse således den midlertidige situation i sidste ende bliver vellykket.

God service skal vi nok sørge for. Hos Mobilhouse gør vi hvad vi kan for, at kunden altid står tilbage med en følelse af en professionel behandling og et godt resultat. Vi er derfor forberedte på at gå et ekstra skridt, for at kunderne får en gode oplevelse.