70 20 35 66
70 20 35 66
Privatlivspolitik

Beboelsesvogne og moduler

Modulbyggeri er for tiden den seneste mode inden for byggebranchen. Ved modulært byggeri oplever du en fleksibilitet som aldrig før. Alt fra vuggestuer til internationale virksomheder benytter sig i dag af denne løsning, og der er absolut også mange fordele ved at vælge denne. Du vil ikke kunne se forskel på det færdige resultat, men ved tid, pris og byggerod vil du kunne mærke en markant forskel. Få rum til livet og vælg en beboelsespavillon fra Mobilhouse.

Hos Mobilhouse har vi en række forskellige størrelser og typer af beboelsespavilloner og beboelsesvogne, du kan vælge imellem. Derudover laver vi naturligvis også skræddersyede løsninger, så du kan få nøjagtig den størrelse og den indretning, du har behov for i din nye pavillon.

Lej en beboelsespavillon

Er du endnu ikke overbevist om at skulle vælge en permanent løsning, eller har du blot brug for ekstra plads i en begrænset periode, har du hos Mobilhouse også mulighed for at leje en pavillon til beboelse. Er du i gang med en større renovering derhjemme, og er der byggerod i hele huset, er det for mange en smart løsning at leje en beboelsesvogn, mens byggeriet står på.
Kontakt os på telefon 70 20 35 66 inden for vores åbningstider, eller send os en mail til [email protected], når det passer dig, og lad os høre mere om dine behov for leje af en beboelsesvogn.

Midlertidig eller permanent beboelsespavillon

Der kan være mange årsager til, at man har brug for en pavillon til beboelse i kortere eller længere tid. Det kan være, din bolig har været udsat for forsikringsskade, eller måske du er i gang med en større ombygning af din bolig, det kan være et kollegie eller studieboliger. Vi bygger vores moduler i en indendørs hal og skal derfor kun bruge tid på at installere det på din adresse, når du har besluttet dig for en løsning. Selve installeringen af modulerne tager kun nogle dage, så vi sparer dig for mange måneders byggerod og -larm. En beboelsespavillon er derfor klar til brug uden besvær, og den behøver ikke fylde meget på din grund.

Hos Mobilhouse er vi leveringsdygtige i både studieboliger, kontorer og anden midlertidig privat beboelse. Vi har endda op til flere gange bygget for lægeklinikker og laboratorier. Hos Mobilhouse skaber vi rummene. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde dem.