70 20 35 66
70 20 35 66
Privatlivspolitik

Studieboliger klar til fremvisning

Sommeren kommer og uddannelsesinstitutionerne skal snart gennemgå de mange ansøgninger fra håbefulde unge, der ønsker at blive optaget på drømmestudiet. Men hvor skal de bo? Hvert år i juli og august bliver der skrevet om manglen på studieboliger – det vil vi gøre noget ved.

Studieboliger – udstillingsmodeller

Vi har produceret nogle studieboliger og vi bliver ved – nogle af dem skal til Kalundborg og nogle måske ud til dig?
2 af dem har dog fundet vej til vores udstilling her i Fredericia. Vi er stolte af at kunne fremvise dem og vil opfordre alle interesserede i at komme en tur forbi.
Der vil være 2 udstillingsmodeller:

  • Den ene bolig vil være en “rå” model – altså helt uden indretning. Det giver et billede af, hvordan boligerne ser ud, når de bliver leveret.
  • Den anden model vil vi få indrettet med møbler, sådan at du kan se mulighederne i boligen. Vi glæder os til at vise den yderlige frem, når møblerne er på plads og vi har mulighed for at tage nogle flere billeder.

 

Hvor midlertidig er midlertidige studieboliger?

Når vi skriver midlertidig, så dækker det blot over, at de ikke må stå forevigt (som de er lige nu). Med den nye planlov, kan de få lov til at stå i op til 10 år – skulle behovet stadig være der efter de 10 år, så kan kommunen dispensere yderligere. Det er en god holdbar løsning, der kan løse et behov med kort varsel.
Er du i overvejelserne om nye studieboliger – så er vi til rådighed for både fremvisning af udstillingsmodeller, møder eller telefonopkald – vi kan fanges på 70 20 35 66.

Find flere oplysninger

Måske vil du hellere videre mere om, hvor meget isolering boligerne har, hvor mange kvadratmeter de er eller noget helt tredje?
Så kan du læse meget mere om boligerne her: https://mobilhouse.dk/studieboliger/