70 20 35 66
70 20 35 66
Privatlivspolitik

Hvorfor skal du vælge præfabrikeret modulbyggeri?

Præfabrikeret modulbyggeri gør det nemt at få mange flere kvadratmetre hurtigt til en yderst konkurrencedygtig pris. Se i denne artikel, om modulbyggeri egner sig til netop dit byggeprojekt.

Modulbyggeri er robust og hurtigt at opføre, og mulighederne for at tilpasse byggeriet til bygherrens behov bliver hele tiden bedre.
I Mobilhouse.dk er vi specialister i præfabrikeret modulbyggeri, og i denne artikel oplister vi alle fordelene. Samtidig afliver vi et par myter, du ikke skal tro på!

Få kort byggetid og færre udgifter med præfabrikeret modulbyggeri

Modulbyggeri opføres af præfabrikerede elementer og moduler, som leveres på byggepladsen.
Det betyder markant kortere byggetid:
Et sommerhus kan opføres på kort tid, og en vuggestue kan stå færdig til børnene indenfor et par måneder.
Samtidig kan der spares på udgiften til dyr indkvartering af medarbejdere. Det styrker også medarbejdertilfredsheden, når de ansatte kan komme hjem til familien.

Færre naboklager – og mindre tyveri

Byggematerialer er dyre, så regningen kan hurtigt løbe op, hvis ubudne gæster aflægger besøg på byggepladsen. Men med præfabrikeret modulbyggeri er byggetiden så kort, at risikoen for tyveri og hærværk er langt mindre. Desuden er naboerne også gladere, fordi byggeriet medfører langt mindre rod og støj – og for en meget kortere periode.

God akustik
Selvom der bygges mange moduler sammen i præfabrikeret modulbyggeri, så kan vi opnå en rigtig god akustik, der kan bære større kontorer og larmende miljøer. Det er en stor fordel – ikke mindst i børnehaver, vuggestuer og undervisningslokaler.

Grønt valg
Bæredygtighed er et godt argument for at vælge præfabrikeret modulbyggeri. Der er flere årsager til, at det typisk er et grønnere valg:

Der indgår oftest mere træ end i traditionelt byggeri. Derfor kan vi i Mobilhouse typisk spare miljøet for en udledning på op til syv tons CO2 pr. modul, når vi opfører et større byggeri.

Når modulerne ikke længere opfylder et behov, så afmonterer vi modulerne og transporterer dem hjem igen. Herefter bliver de istandsat og udlejes igen. Når pavillonerne er udtjent, så kan vi genanvende op til 80% af materialerne på anden vis.

I Mobilhouse arbejder vi konstant på at gøre præfabrikeret modulbyggeri til det grønne og bæredygtige valg. Vores facader er designet i naturmaterialer, og nogle af vores gulve er produceret af 90 % genbrugsmaterialer, samtidig med at de er lige så slidstærke som mange traditionelle gulve på markedet.

3 myter om præfabrikeret modulbyggeri, du ikke skal tro på

I Mobilhouse har vi hørt alle myterne om modulbyggeri – her er 3 af dem:

Myte: ”Det er ikke så robust som traditionelt byggeri”
Forkert. Modulbyggeri er tværtimod robust, fordi de præfabrikerede moduler er produceret til at tåle den ekstra belastning, de er udsat for ved transport i lastbil til byggegrunden.

Myte: ”Modulbyggeri egner sig ikke til permanent bebyggelse”
Det er også forkert. Modulbyggeri egner sig både til midlertidigt og permanent byggeri. Det er langt mere robust, end de fleste er klar over, men valg af materialer afhænger selvfølgelig af, hvad bygningen skal anvendes til – vi rådgiver dig gerne!

Myte: ”Præfabrikeret modulbyggeri sætter mange begrænsninger”
Forkert.

Det er ganske vist rigtigt, at moduler og elementer skal designes i størrelser og design, som gør det let at transportere dem til byggepladsen i lastbiler.
Men markedet udvikler sig hele tiden. I dag er udvalget af præfabrikerede moduler så stort og varieret, at det altid er muligt at finde en god løsning, der matcher behovet.

Vi tilbyder en design selv-løsning, hvor du kan sammensætte moduler på skærmen, før vi opfører din løsning i virkeligheden.

Når du er tilfreds med dit design, indsender du en forespørgsel til os med et par klik, så vender vi hurtigt tilbage med et tilbud på byggeriet.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at lade os stå for hele processen.

Kontakt os og få en snak om robust, smukt og økonomisk byggeri af præfabrikerede moduler.