OBS: Vi producerer ikke længere sheltere.

Sommeren er på vej og dermed er det også tid til udendørs hygge med familien eller alene.

Der er noget helt særligt over, at være tæt på naturen. Mange af os har barnsomsminder fra overnatninger i telt i haven eller på en campingplads med vores forældre. Den samme hygge kan du opleve, når du sover i shelter. Du kan tage på tur alene og fordybe dig eller du kan være sammen med din familie på andre præmisser end normalt. Hvem vil ikke nyde at sidde og hygge sammen ved et bål, lave snobrød eller riste æbler og bare lytte til naturens lyde, mens man snakker og griner?

I hele Danmark har Naturstyrelsen sat sheltere op, som man kan booke sig ind i gratis – både almindelige shelters og luksusmodeller med havudsigt. Så mangler du noget at tage dig til, så klik ind og find et shelter nær dig – det kan kun anbefales.

Men nogle gange, så er tiden bare ikke til at tage afsted eller det er måske ikke praktisk muligt- og hvad gør du så?

Hvis du har en have, så kunne det være en løsning, at bygge et shelter der. Hvis du ikke lige er “gør-det-selv” typen, så er der hjælp at hente her, da Mobilhouse selv producerer shelters – det kommer som samlesæt og kan du samle en reol fra IKEA, så kan du også samle vores shelter.

På grund af shelterets opbygning, så vil du kunne sove trygt og tørt – selv i regnvejr.

Må du få en dejlig sommer med gode oplevelser :).

.et-db #et-boc .et_pb_filterable_portfolio_grid .et_pb_portfolio_item, .et-db #et-boc .et_pb_gallery_grid .et_pb_gallery_item{ display:block !important; }