70 20 35 66
70 20 35 66
Privatlivspolitik

Læger manglede klinik – de fandt en midlertidig løsning

 

Ofte hører vi om tomme klinikker og lægemangel, men for Familielægerne i Espergærde var det modsat – her var der læger, men de manglede et sted at være.

Familielægerne i Espergærde måtte med kort varsel se sig omkring efter en ny midlertidig lægeklinik, mens det nye lægehus blev bygget, og det viste sig at være en udfordring:

Vi er en stor lægeklinik i Nordsjælland med ca. 6500 patienter og vi havde brug for midlertidige lokaler, som pga. vores størrelsesbehov ikke var tilgængelige i nærområdet, fortæller Annette Andersen der er praktiserende læge hos Familielægerne i Espergærde.

Familielægerne kiggede derfor efter alternative løsninger og fandt frem til, at midlertidigt byggeri kunne være en mulighed.

Fra tanke til handling

Før projektet kunne sættes i gang, skulle Familielægerne i Espergærde først gøre sig klart, hvad den optimale løsning skulle indeholde. Derefter kontaktede de nogle producenter af midlertidigt byggeri. Annette Andersen fortæller:

Vi opstillede kriterier for vores ønsker, og prioriterede kvalitet samt mulighed for hurtig leverance på ca. 2,5 måned, og valgte derfor Mobilhouse, som var de eneste, der opfyldte alle kriterier.

Da kontakten først var blevet skabt, så var der ikke langt tanke til handling. Hos Mobilhouse er man vant til at arbejde med korte tidsfrister, så da kontrakten var underskrevet, gik byggeriet i gang. Efter ca.1½ måned blev den nye lægeklinik afleveret til Familielægerne i Espergærde.

Rummelige og lyse lokaler

Familielægerne i Espergærde var de første, der fik præsenteret Mobilhouses nye serie af systemmoduler og de var begejstrede. Det, der var mest tillokkende var udsigten til nybyggede, lyse og rummelige moduler. Den nye midlertidige klinik har også tilfredsstillet deres behov:

Produktet leverfuldt op til forventningerne. Der er et behageligt arbejdsklima – lyse, venligeog højloftede moduler med god akustik.

Det er netop også de egenskaber, som Mobilhouse fremhæver ved deres nye generation af systemmoduler, som egner sig fint til netop arbejdspladser og institutioner.

Godt samarbejde går begge veje

Familielægerne i Espergærde anbefaler gerne Mobilhouse som samarbejdspartner og Anette Andersen fortæller:

Vi oplevede særdeles kompetent vejledning og forståelse for vores behov. Hurtig og effektiv planlægning og kommunikation inkl. samarbejde med eksterne leverandører og projekt-byggeansvarlig. Alle byggeplaner og – tider blev overholdt og vi fik hurtig og kompetent respons ved forespørgsler.

Hos Mobilhouse er man også tilfreds med forløbet. Adm. direktør Benny Møller udtaler:

Familielægerne kontaktede os i oktober med en forespørgsel på midlertidig genhusning. Vi udarbejdede og sendte dem hurtigt en skitse og tog derefter dialogen. Vi valgte at tilbyde dem de nye systemmoduler, selvom de ikke officielt var lanceret endnu, da vi kunne se, at de ville kunne dække deres behov langt bedre, end de produkter vi havde på lager ville kunne. Det har været en god proces og vi er glade for at kunne leve op til Familielægernes forventninger.

Du kan læse mere om vores nye systemmoduler her eller læse om, løsningen som Familielægerne i Espergærde valgte her