70 20 35 66
70 20 35 66
Privatlivspolitik

Fleksible, bæredygtige modulbyggerier er populære

Fleksible, bæredygtige modulbyggerier er populære

Mobilhouse oplever en stor og voksende efterspørgsel på modulære byggeløsninger i Danmark, som lever op til nutidens fokus på bæredygtighed og godt indeklima. Modulbyggeri giver samtidig en høj fleksibilitet, der gør det muligt hurtigt at justere byggemassen til ændrede behov.

Mobilhouse producerer, sælger og udlejer fleksible modulbyggerier, der er kendetegnet af høje standarder på alle områder.

”Vores vision er at levere midlertidigt, bæredygtigt, fleksibelt byggeri til branchen og gøre det på en måde, så vi overstiger de forventninger, som kunderne har til den type af byggeri. Det kan lyde som en meget høj overligger, men det er fordi, den typiske reaktion fra kunderne er, at de ikke havde forestillet sig, at det kunne være så godt. Og det er formentlig fordi, de har nogle oplevelser med barakker til en børnehave eller andet for mange år siden. I dag er det helt anderledes – det er bæredygtigt, det er bygget med de bedste materialer, den bedste ventilation m.v. Og det, tror jeg, giver den der wauw-følelse,” siger Kim Holm Bækgaard, salgsdirektør i Mobilhouse.

Han understreger, at ambitionerne i Mobilhouse – både hvad angår kontinuerlige forbedringer og bæredygtighedstiltag – er, at man ikke stiller sig tilfreds med status quo, men hele tiden arbejder på at finde nye måder at gøre tingene på. Svanemærket betyder eksempelvis, at man altid skal være bedre end de gældende energikrav og foran udviklingen i bygningsreglementet.

”Det kendetegner virksomheden. Vi stræber efter at blive endnu skarpere og bedre, så vi hele tiden er på forkant. F.eks. startede vi med moduler til byggepladserne med indbyggede varmepumper for 3-4 år siden, og det er først nu, de nærmeste konkurrenter er begyndt med noget lignende. Men vi sigter mod hele tiden at være et skridt foran, og vi tør bygge produktet, hvor andre venter på efterspørgslen, før de videreudvikler til højere standarder. Hvad bæredygtighed angår, så er alle moduler enten Svanemærkede eller DGNB-certificerede. Der er ikke nogen mellemting,” siger salgsdirektøren.

Tæt dialog med kunderne

Kim Holm Bækgaard anser det for meget afgørende, at man lytter til kunderne og afkoder, hvad de siger uden at kende fagtermerne. Tilsvarende skal Mobilhouse ikke forfalde til fagtekniske termer men i stedet oversætte det til praktiske muligheder for kunderne.

”Vi skal være i en tæt dialog med kunderne. På den måde opdager vi selv, hvordan vi skaber de bedst egnede løsninger. F.eks. hvis en daginstitution eller en virksomhed har svært ved at holde på medarbejderne, så kan vi ved at bygge noget megafedt være med til at fastholde dem. Vi sætter en standard så høj, at det er fuldstændig som at være på hovedkontoret. Vi skal give tryghed til kunderne, og vi er nok også lidt selektive. Vi skal handle med dem, der vil gøre lidt mere for deres medarbejdere.”

Kompetencerne er mange i Mobilhouse, men skal man fremhæve en særlig kernekompetence, så er det fleksibiliteten, mener salgsdirektøren. Som udgangspunkt sætter virksomheden en høj standard i de forskellige modulserier og tager beslutninger på kundernes vegne i stedet for at give dem et hav af muligheder på f.eks. loftslamper eller andet.

”Vi er noget mere manøvredygtige end konkurrenterne, når kunderne alligevel har nogle specielle ønsker, for vi har vores egen produktion. Så når det ikke skal være standard, så har vi meget nemmere ved at navigere i det og kan reagere på kort tid,” pointerer Kim Holm Bækgaard.

Mobilhouse har tre modulserier. Kvantum og Maksimum er Svanemærkede byggesystemer til lejligheder, beboelsesrum, skoler og daginstitutioner. Maksimum-serien er den hidtil største modulserie, og de ekstra kvadratmeter giver mange nye muligheder.

192D3BC8-B1F8-4D1E-963A-4E8B740F9427 Created with sketchtool.
192D3BC8-B1F8-4D1E-963A-4E8B740F9427 Created with sketchtool.