70 20 35 66
70 20 35 66
Privatlivspolitik

Boligmangel er ikke nødvendigt

I dag findes der løsninger, der kan afhjælpe boligmanglen. Midlertidige boliger kan bygges hurtigt og tilpasses omgivelserne de skal stå i. De er i så god kvalitet, at det ikke er nødvendigt at gå på kompromis med kvaliteten bare fordi, det skal gå hurtigt.

Sofia på 32 år er startet på uddannelse i Roskilde i foråret 2018. Hun skal derfor finde en bolig i nærheden, som er til at betale, men det er ikke så nemt, som hun havde håbet på.

– Jeg har ledt længe efter en lejlighed med 2 værelser, der er til at betale, men det er rigtig svært. Jeg har set små lejligheder med 1 værelse, der koster en formue, men jeg kunne virkelig godt tænke mig at have et ekstra værelse, så jeg ikke skal pakke min seng sammen hver dag, udtaler Sofia Solborg, der lige nu pendler mellem Roskilde og Fredericia indtil hun finder en bolig.

Sofia er ikke alene med den udfordring. Som alle andre år er der langt flere studerende, end der er ledige og billige boliger.

Modulbyggeri med plads til studerende og familier

Den store mangel på studieboliger er netop grunden til Mobilhouse begyndte at udvikle sine konceptboliger. I skrivende stund er der 5 forskellige boliger – fra en et-værelses lejlighed på 22m2 til en tre-værelseslejlighed med køkken/alrum på 60 m2, så de kan rumme både studerende ogfamilier.

Fælles for alle boliger er, at de med lethed kan bygges og opstilles, hvor der måtte være ledig plads i byerne og måske kan de endda være mere tillokkende:

– Som boligmarkedet er i dag, især i de store byer, ville jeg faktisk foretrække en midlertidig bolig fra Mobilhouse frem for mange af de ældre lejligheder, man finder i byerne. De er bedre isolerede, moderne indrettet og kan tilpasses mange behov, udtaler Louise Bjerregaard, der til dagligt arbejder som it-konsulent.

Kan man bo i en midlertidig bolig i flere år?

Hvis du spørger Sofia er svaret ja. Hun var, som mange andre ret skeptisk, når det kom til midlertidigt byggeri og netop derfor blev hun inviteret en tur til Fredericia, hvor hun fik lov at se Mobilhouses konceptboliger.

– Det er jo helt vildt, den ligner jo en helt almindelig lejlighed – er det første, der ryger ud af munden på Sofia, da hun kommer ind i ”New York” modellen. Hun kigger sig godt omkring i den indrettede bolig og tilføjer – det er utroligt, hvad man egentlig kan få plads til i en lille bolig uden den bliver proppet.

Herefter fortsætter rundturen og begejstringen stiger.

Louise er også positivt overrasket:
– Jeg havde godt hørt om konceptet før, men jeg havde aldrig forestillet mig, at lejlighederne var opført i så lækre materialer. Jeg kan sagtens se min familie i sådan en bolig.

Mulighederne er mange

Konceptboligerne fra Mobilhouse­­ er lette at tilpasse behovet. Der er små boliger til den studerende og de større boliger, der giver plads til flere studerende, der ønsker at bo sammen eller den lille familie.

Se vores forskellige modeller her