New York, Paris, Copenhagen, London og Stockholm

Boliger til alle behov

Vi har mærket Interessen for midlertidige boliger stiger og derfor har vi nu hele 5 forskellige midlertidige boliger. De har hver deres styrker og har et hav af anvendelsesmuligheder.

Udover, at de kan bruges som studieboliger og almindelige boliger, så er det oplagt at bruge opsætte bygningerne som hoteller/moteller, som led i et større genhusningsprojekt, når hele boligblokke skal fornyes og renoveres osv. her er det fantasien, der sætter grænserne for brugen af boligerne.

Moderne og funktionelle boliger

De fem boliger har ud over forskelle i m2 også små forskelle i indretningen, hvilket gør brugen af dem alsidig. Alle boliger har eget køkken og bad, som er udført i kvalitetsmaterialer og er indrettet for optimal udnyttelse af pladsen. Som udgangspunkt er boligerne som tegnet, men ved større projekter imødekommer vi gerne individuelle ønsker.

Se de 5 boliger herunder – eller spring direkte til de tekniske data.

New York – 22 m2 bolig

En intens, hyggelig og funktionel lejlighed.

Konceptet bygger på et minimalistiske princip og fremstår med moderne indretning med lækre materialer. Med sine 22 m2 er der lagt vægt på funktionerne og alt plads er udnyttet optimalt for at skabe rum til studielivet.

Paris – 26 m2 bolig

En charmerende, inspirerende og åben lejlighed.

Konceptet bygger på idéen om at skabe rum til liv. Derfor er det i denne bolig, man får mest væg-til-væg plads, hvor mulighederne for indretning er alsidig. I Paris er det muligt at have et stort rum eller adskille rummet, så det i praksis bliver en 1½ værelses lejlighed, der er i alt 26 m2 at gøre godt med.

Copenhagen – 30 m2 bolig

En rummelig, frisk og stilren 2 værelses lejlighed.

En storbylejlighed med plads til det meste. I denne bolig prioriterer vi det private rum, så her kan man indrette sig med soveværelse og opholdsrum og dermed gøre plads til 2 personer. Boligen på 30m2 lever op til de moderne krav om mere plads i lejlighederne i byen og giver mange muligheder.

London – 52 m2 bolig

En spændende, attraktiv og unik lejlighed.

I denne lejlighed er der plads til at bo alene eller sammen. Boligen, der har et areal på 52 m2 har en god ruminddeling, der giver 3 rum og dermed plads til det meste. Det er en unik lejlighed, der kan sættes et personligt præg på, da den indbyder til personlig indretning.

Stockholm – 60 m2 bolig

Storslået, moderne og dele-venlig lejlighed.

Vores absolut største lejlighed i vores boligkonceptserie, hvor der er plads til at vokse.

I denne prægtige lejlighed på hele 60 m2 får man 3 værelser. Den er optimal som delelejlighed til studerende, der ønsker mere fællesskab eller til en almindelig familie, hvor der er plads til hele 2 børneværelser og forældre soveværelse.

Tekniske data

 

 • Rumhøjde 2,5 meter
 • Egen indgang
 • Eget køkken og bad
 • Lyddæmpende lofter og gulve
 • Vandbaseret maling
 • REI 60 (BD 60 konstruktion)
 • Kan opføres i 2-3 etager
 • Opfylder midlertidig BR18
 • Lydisolerede og
  brandhæmmede vægge
 • Isolering vægge: 150 mm
 • Isolering loft: 300 mm
 • Isolering gulv: 250 mm

 

Andre specifikationer udføres efter opgave.

Se mere her, hvis du vil vide mere om vedligeholdelsen og investringsmulighederne.

 

Kontakt os og hør mere