Mobilhouse leverer foruden systemmoduler og pavilloner rigtig mange skurvogne til alle slags brug.

Vi har – længe før du kontakter udlejningen – fokus på funktionalitet og trivsel.
Vi har netop udarbejdet en guide, der fremover vil ligge i alle vores skurvogne, der trin for trin fører brugeren igennem modtagelse, opsætning, eventuel fejlfinding og aflevering af vognen efter endt brug.

Guiden kan give nyttig viden – også til dig, der endnu ikke har lejet en skurvogn – og vi har derfor valgt at bringe den her på bloggen. Hvis du søger oplysninger, som du ikke kan finde i de 4 blogindlæg, hører vi meget gerne fra dig, så vores materiale kan blive så fyldestgørende og dækkende som muligt.

Guiden, som vi kalder ”Tips og tricks til dig, der lejer skurvogne” findes i samlet udgave på vores hjemmesiden og kan downloades her.
Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os på tlf. 7020 3566 eller sende en mail til info@mobilhouse.dk

Modtagelse

Ved modtagelse af vognen bedes du samme dag kontrollere, om

  • der er opstået skader ved leveringen. Hvis der er opstået en skade, bedes du tage et billede af skaden og give Mobilhouse besked samme dag
  • vognen er korrekt udstyret. Tjek dette vha. udstyrslisten, der findes i vognen. Hvis der er mangler, bedes du kontakte Mobilhouse samme dag

Opstilling

Vandret placering

Når vognen ankommer til bestemmelsesstedet, bør den opstilles i vatter på et plant og bæredygtig underlag.
Da dette ofte ikke er muligt, placeres vognen så vandret som muligt både sideværts og på langs. Vognens hældning på langs kan reguleres ved at dreje næsehjulet op eller ned. Hældningen sideværts kan kun justeres via underlaget.
Skurvognens håndbremse må højst være trukket i 3 dage. Hvis dette ikke overholdes, sætter bremserne sig fast og vognen kan derfor ikke flyttes.

Støtteben

Det kan være en udfordring, at justere støttebenene, hvis underlaget er blødt. Det er derfor en god ide at placere en betonflise eller lignende, der hvor støttebenene skal stå.

Faste støtteben

Skurvogne med faste støtteben opsættes vha. det håndsving, der leveres med vognen.
Støttebenene køres ned et ad gangen vha. håndsvinget, der drejes, indtil støttebenet står fast på underlaget
 

Løse støtteben

Skurvogne med løse støtteben har støttebenene liggende i trådkurven lige over trækket. Støttebenene placeres som vist på billedet og monteres vha. splitbolten, der fastgøres vha. fjedersplitten.

Afstand til tilslutning

Inden skurvognen kan placeres, skal afstanden til tilslutningsstederne for el, vand og afløb kontrolleres. Kabler og slanger fra Mobilhouse er 25 m lange.

Næste blogindlæg i denne miniserie omhandler tilslutning af el, vand og afløb.

Øvrige artikler i serien:

Tips og tricks, 2.del – Tilslutning

Tips og tricks, 3.del – Aflevering

Tips og tricks, 4 del – Almindelig vedligeholdelse

Hent Tips og tricks guiden som PDF her.

Nyeste artikel:

De 2 mest almindelige problemer lige nu!