70 20 35 66
70 20 35 66
Privatlivspolitik

Tiny House muligheder

Fleksible Tiny-Houses

Off the grid

Vores Tiny-Houses giver mulighed for en off-grid løsning.

Se mere om vores Tiny-Houses lige her.

Off the grid Danmark

Boligerne, der er indrettet efter et såkaldt Off-Grid princip betyder, at boligen ikke nødvendigvis er afhængig af tilslutning til eksempelvis el- eller varmenet.

Off grid hus

Alle vores løsninger kan udvides med Off-Grid tilvalg. Tilvalgene er blandt andet solcelleanlæg med batteri back-up, regnvandstank til forbrugsvand, gaskogeplader med 43% mindre klimabelastning end traditionelle kogeplader og brusebad der sparer op til 85% vand og 75% energi.

Tiny House plantegning

Løsningen er udviklet, så både størrelse og udformning kan tilpasses beboernes aktuelle behov. Vores Tiny-House basis bolig er på 48 m2 med mulighed for udbygning og tilføjelse af yderligere værelsesmoduler, terrasse, orangeri, udekøkken etc.

Hvad koster et Tiny House

Stigende trend efter fleksibel, billig og bæredygtig boligform får Mobilhouse til at gå ind i markedet for Tiny-Houses.

Tiny House pris

Da vores Tiny-Houses kan sættes sammen på mange forskellige måder, er der ligeledes en variation i pris. Prisen afhænger altså af hvilken løsning man ønsker huset skal have.

Pris Tiny House

Ønsker i at komme nærmere en specifik pris på netop det Tiny-House i ønsker at sammensætte, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at give en hjælpende hånd med på vejen.