Vi vil gerne hjælpe dig, så udfyld kontaktformularen, hvis du har et spørgsmål, en kommentar eller feedback. 

Hvis du ønsker at få et tilbud på en vogn, skal du i stedet udfylde denne: Få et tilbud

Hvorfor skal du vælge 60'er serien?

Lyse og rummelige moduler

Vores moduler er alle 40m2 og har 2,7 meters indvendig lofthøjde. Det giver store og lyse rum og et optimalt arbejdsmiljø.

God akustik

Selvom vi bygger mange moduler sammen, så vil du få en god akustik, der kan bære større kontorer, institutioner mv. og sikre et godt arbejdsklima og rum for alle.

Permanent eller midlertidigt?

Lad os dække dit behov for plads. Alle vores moduler i 60'er serien er godkendt til BR18 Permanent. Det betyder, at du kan opsætte vores som en permanent bygning eller du kan vælge at sætte den op som midlertidig bygning.

systemmoduler 60'er serie

Vi finder løsninger

Stor fleksibilitet

Med den nye serie af systemmoduler er det muligt at sætte dem sammen på alle leder, hvilket sikrer den størst mulige fleksibilitet. Med 60'er serien kan der skabes forskellige typer bygninger og miljøer, så det passer ind i omgivelserne. 

Hurtig levering

Modulbyggeri er typisk langt hurtige end almindeligt byggeri. Fordi vi producerer i indendørs produktionshal er vi ikke så afhængige af, om vejret er godt - derfor kan vi hurtigt bygge dine moduler, hvis vi ikke har dem på lager. 

Høj kvalitet

Hos Mobilhouse går vi ikke på kompromis med kvaliteten og derfor er der kræset for detaljerne i de nye moduler.

Systemmodul 60'er serie - lægeklinik

Projekt - Lægeklinik i Espergærde

Familielægerne i Espergærde var de første, der flyttede ind i vores nye systemmoduler

Skal Mobilhouse være din samarbejdspartner?

Rådgivning

Du vil altid få kompetent rådgivning og vejledning om alle projekter. Vi er ofte med fra start til slut i dine projekter og har derfor erfaring med hele processen. Lige fra idéerne opstår, til byggetilladelsen sendes og til byggeriet er færdigt. 

Erfaring
Vi har eksisteret siden 1961 og har derfor arbejdet med modulløsninger i mange år. Den erfaring bruger vi, når vi designer og bygger nye moduler og det kommer dig til gode som kunde.
Konkurrencedygtige priser

Vores 60'er serie er vores mest moderne serie. Der er kræset for detaljerne, men samtidig holder vi priserne på et niveau, hvor de fleste kan være med.

Dine muligheder - vores udvalg

Hvis du ønsker at se, hvilke muligheder der er i den nye 60'er serie, så kan du her se plantegningerne på de enkelte moduler.

Jeg vil gerne høre mere

Hvis du ønsker at høre mere om mulighederne med systemmoduler, så udyld kontaktformularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.