Midlertidige og permanente

Pavilloner til mange formål

Køb eller leje?

Vi bygger, sælger og udlejer pavilloner til en række kunder i dag – både private erhvervs-drivende og til offentlige aktører. Du har mulighed for at købe en pavillon løsning hos os eller du kan leje den, hvis du allerede ved, at dit behov er midlertidigt.

Kvalitet

Alle vores pavilloner bygger vi selv og derfor kan vi stå inde for den høje kvalitet, som vi sætter pris på.

Vores pavilloner er vedligehol-delsesvenlige, hvilket betyder lave driftsomkostninger for dig, og er bygget i miljøvenlige materialer og så har de et lavt energiforbrug.

Midlertidig eller permanent?

En pavillon er ikke kun til midlertidig brug. Vi bygger pavilloner, der kan bruges til permanent brug såvel som til midlertidige formål.

Vores pavilloner har et godt indeklima og en god akustik, så det er fuldt ud på højde med en traditionel bygning.

Mangler du plads?

En bygning kan have mange formål og vi leverer bl.a. domiciler, kontorbygninger, institutioner og undervisningslokaler i hele Danmark.

Fleksibilitet

Vi tager altid udgangspunkt i dine behov. Vi har mange års erfaring med at bygge og opstille pavilloner og derfor ved vi, at der ofte er behov for individuelle løsninger – og det leverer vi.

Vores pavilloner er konstrueret i et boks-system. Den fleksible løsning gør, at de kan sammensættes på mange forskellige måder og skulle der med tiden opstå et behov for mere eller mindre plads, så er de nemme at tilpasse.

Vores pavilloner kan opføres som selvstændige bygninger, bygges i flere etager eller bygges sammen med eksisterende bygninger – det er dine behov, der danner rammen.

Det er muligt at vælge forskellige facader til vores pavilloner, så ønsker du et bestemt udseende – måske det skal passe til nuværende bygninger? – så kan vi løse det.

Vil du høre mere?

Hvis du er interesseret i en pavillon løsning, så kontakt os i dag på telefon 70 20 35 66 for en uforpligtende samtale eller et møde.