Vi har i knap 2 år heddet Mobilhouse – Fredericia SkurvogneBeslutningen om at tilføje Mobilhouse var et resultat af den transformering, vi har gennemgået fra at være ren skurevognsproducent til byggebranchen til at producere, sælge og udleje mange forskellige typer flytbare enheder til alle tænkelige formål og kunder.
Navnet Mobilhouse – Fredericia Skurvogne har fungeret som bindeled mellem nutid og fortid.
Ingen har været i tvivl om, at vi har produceret, solgt og udlejet skurvogne, men netop fordi forretningen har udviklet sig, har navnet skabt en del forvirring. For selv om skurvognene stadig udgør en væsentlig del af vores forretning, går udviklingen mere og mere i retningen af pavilloner og systemmoduler, der bruges til kontorer, institutioner, undervisning, genhusning og meget andet.
Tiden er derfor kommet til anden del af to-trins-raketten:
Vi siger farvel til ”Fredericia Skurvogne” og hedder fra 1. januar 2015 kun Mobilhouse.
Bemærk den røde prik over i’et.
Den symboliserer vores fokus på trivsel, kvalitet og økonomi.
Masser af byggeri
Mobilhouse har leveret mange tusinde m2tag over hovedet til alle slags kunder. Vi leverer både midlertidige og permanente løsninger.
Udvikling
Vi lytter til efterspørgslen og udvikler vogne og pavilloner efter kundernes ønsker.
Vi har udviklet mange helt specielle vogne, hvoraf ”genhusningsvognen” Type 33G med 2 værelser og et soveværelse er meget populær, når en familie hurtigt skal genhuses.
Produktion
Vi producerer pavilloner både til salg og til vores egen udlejningsafdeling. Vi leverer især nye pavilloner til institutioner, som skoler og børnehaver samt til virksomheder, der har brug for nye kontorfaciliteter.
Udlejning
Vores sortiment bliver i kraft af vores egenproduktion og køb af letvogne fra Eurowagon jævnligt udskiftet for at sikre, at vi kun har nyere skurvogne, systemmoduler og pavilloner til udlejning.
Vi har mange nye modeller af letvogne i vores skurvognssortiment, særlig til beboelse og genhusning. 
Salg
Vi sælger både nyproducerede og brugte pavilloner og skurvogne.
Vi udarbejder et forslag efter oplæg fra kunden og skitsen drøftes. Vi finder derefter sammen den optimale løsning, så kundens krav til trivsel, kvalitet og budget opfyldes.
Vi sælger løbende skurvogne og pavilloner fra vores udlejningsflåde, for på den måde at holde den up-to-date ligesom vi opkøber pavilloner og skurvogne med henblik på videresalg.
Høj standard
Vi holder en høj standard, så vores kunder kan være sikre på, at vognene er i orden både ved køb og ved leje.

 

.et-db #et-boc .et_pb_filterable_portfolio_grid .et_pb_portfolio_item, .et-db #et-boc .et_pb_gallery_grid .et_pb_gallery_item{ display:block !important; }