Det er lidt ligesom med vinterdæk – nogle skifter dæk efter kalenderen: november og marts – andre satser og kører på sommerdæk lige til den morgen, hvor de kører i grøften, fordi vinteren alligevel kom – Altid som en stor overraskelse!

Det samme gør sig gældende med hensyn til frostsikring af skurvogne. Vinteren kommer! Og frosten kommer hvert år!

Første nattefrost blev i denne vintersæson registreret allerede den 28. september! http://galleri.tv2.dk/Vejret/71587875/0/
I vinterhalvåret modtager vi dagligt henvendelser fra frustrerede kunder, der har taget chancen og ikke frostsikret deres vogne. Det koster ærgrelser, forsinkelser og ekstra udgifter – derfor skal Vand- og kloak-tilslutning beskyttes i vinterhalvåret!
Hvordan?

Alle moduler, skurvogne og letvogne være tilsluttet strøm fra de leveres til de afhentes for at sikre rør, afløb og kværn. Slanger holdes frostfri med el-tracing* eventuelt suppleret med vintermåtter**, når frosten sætter ind. Vintermåtterne bør som minimum anvendes ved hård frost og ved stærk blæst for at sikre gennemløbet under mere ekstreme vejrlig.

Frostsikring  med el-tracing (op til 25 m) til letvogne koster kr. 600,- pr. måned.

*Hvad er el-tracing?

El-tracing vil sige, at der er installeret varmekabler i eller udenpå slanger/rør. Vi anvender varmekabler inde i slangerne, fordi kablet så har direkte kontakt med væsken og derved effektivt overfører varme og sikrer frostfrihed.


**Hvad er vintermåtter?

Vintermåtter er stenuldsmåtter belagt med plastfolie, der holder på jordvarmen og forhindrer varmeudstråling.

Besøg vores WebShop Skurvognsdele